Quantcast

Διάσειση παλεύοντας με CGI πολική αρκούδα κατάφερε να πάθει ο Nikolaj Coster-Waldau στα γυρίσματα του Against the Ice

WAIT WAT

THE NERDSTREAM

23 Φεβρουαρίου 2022

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε με τι ασχολούνται οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones απ’ όταν τέλειωσε η σειρά, αυτή εδώ η είδηση είναι μια αρκετά ικανοποιητική πλην αλλόκοτη απάντηση, γιατί περιλαμβάνει έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια πάλης με CGI πολική αρκούδα, κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας άλλωστε. Αυτό έπαθε δηλαδή ο Nikolaj Coster-Waldau, πρώην Jaimie Lannister, στα γυρίσματα του Against the Ice του Peter Flinth που έρχεται σύντομα στο Netflix.

Σύμφωνα με συνέντευξη του πρωταγωνιστή στο Deadline σχετικά με την ταινία που αφορά μια αποστολή εξερεύνησης στη Γροιλανδία στις αρχές του 20ού αιώνα, στα γυρίσματα της ταινίας την αρκούδα υποδύθηκε ένας πρωταθλητής τζούντο βαρέων βαρών της Ισλανδίας με χνουδωτή καφέ στολή και αρκουδοκράνος. Στην πάλη μεταξύ τους, λοιπόν, ο τζουντόκα το πίστεψε λίγο παραπάνω και άρχισε να πετάει τον ηθοποιό δεξιά-αριστερά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει διάσειση α λα The Revenant.

Την θέση του stuntman βέβαια την πήρε έπειτα μια CGI πολική αρκούδα, οπότε όχι, παρά τον ελαφρώς παραπλανητικό τίτλο δεν είχαμε ένα περιστατικό επίθεσης φονικού κομπιούτερ σε ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία παρά-ήταν καλή για να αντισταθούμε στο να τη μοιραστούμε μαζί σας (παρότι η ταινία που την είδαμε φέτος στη Berlinale δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο).

Και παρότι δυστυχώς δεν υπάρχουν πλάνα από τα γυρίσματα, έχουμε μια υποψία πως το όλο σκηνικό έμοιαζε κάπως έτσι:

Best of internet