Quantcast

Χρησιμοποιημένη πεοκάλτσα χάρισε ο Oscar Isaac στον Denis Villeneuve, μοιράζοντας συγκίνηση στα γυρίσματα του Dune

*Hans Zimmer ancient hymn playing in the background*

THE NERDSTREAM

3 Φεβρουαρίου 2022

Λίγα πράγματα υπάρχουν που μπορούν πραγματικά να ζεστάνουν την ψυχούλα μας μια τέτοια κρύα και βροχερή χειμωνιάτικη μέρα, κι ανάθεμα αν ένα από αυτά δεν είναι η είδηση ότι ο Oscar Isaac αποφάσισε στα γυρίσματα του Dune να χαρίσει την χρησιμοποιημένη πεοκάλτσα του στον Denis Villeneuve, ερήμην του σκηνοθέτη, ο οποίος εικάζουμε ότι εκτίμησε δεόντως το δώρο σε δεύτερο χρόνο.

Οκ, ας ξεπακετάρουμε τι συμβαίνει εκεί. Αρχικά, ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι θα θέλαμε μια χρησιμοποιημένη κάλτσα που κάλυψε το αμμοσκουλήκι του Oscar Isaac στην προσωπική συλλογή μας. Έπειτα, ας εξηγήσουμε πως πεοκάλτσα, cock sock αγγλιστί, είναι το κάλυμμα που πέους που χρησιμοποιείται συνήθως στις ανδρικές γυμνές σκηνές κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας. Ένα τέτοιο λοιπόν φόραγε κι ο Isaac στην σκηνή του Dune όπου εμφανίζεται γυμνός κι ευάλωτος, αν θυμάστε.

Αυτές τις μέρες ο ηθοποιός μίλησε στο Awardist podcast του Entertainment Weekly κι αποκάλυψε μερικά ζουμερά μυστικά όσον αφορά αυτήν την σκηνή. Πρώτον, είπε πως αρχικά ο Villeneuve δεν το θεωρούσε απαραίτητο να είναι γυμνός ο χαρακτήρας του Isaac, αλλά ο ηθοποιός επέμενε, θεωρώντας πως θα έπρεπε να μοιάζει με μια στιγμή αντίστοιχη του Χριστού στον σταυρό. Βέβαια, όπως φάνηκε, είχε κατά νου και κάτι άλλο, λιγότερο ευσεβές…

Μετά το γύρισμα λοιπόν ο Isaac άφησε κρυφά την πεοκάλτσα του μέσα στην τσέπη του Villeneuve σαν δώρο αποχαιρετισμού, μιας και ήταν η τελευταία σκηνή του στην ταινία. Με τα λόγια του ίδιου, επρόκειτο για ένα “μυρωδάτο μαντήλι” ώστε να “έχει κάτι δικό του” ο σκηνοθέτης μετά την αποχώρησή του από το σετ. Δεν ήμασταν εκεί, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι η ανακάλυψη του δώρου εκ μέρους του Villeneuve πρέπει να έμοιαζε κάπως έτσι:

Best of internet