Quantcast

Νεκρός βρέθηκε ο Michael K Williams, σε ηλικία μόλις 54 ετών

THE KING IS GONE, LONG LIVE THE KING

THE NERDSTREAM

7 Σεπτεμβρίου 2021

Ρε, πραγματικά, τι απανωτά χτυπήματα είναι αυτά; Μόλις χτες το βράδυ γράφαμε για τον θάνατο του Jean-Paul Belmondo, και λίγη ώρα μετά άρχισε να κυκλοφορεί στο ίντερνετ η είδηση του θανάτου του Michael K Williams. Φυσικά, σχεδόν όλες οι φωτογραφίες που συνόδευαν τα άρθρα και τα RIP posts ήταν από το The Wire. Γιατί ήταν ο Omar Little, the King.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός χτες στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, με τις αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στα αμερικάνικα media πως η αιτία θανάτου ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, παρότι ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Ο Williams ήταν μόλις 54 ετών, κι οι περιπέτειές του με τα ναρκωτικά ήταν γνωστές εδώ και χρόνια.

Επρόκειτο για έναν σπουδαίο ηθοποιό που θα θυμόμαστε για πάντα ως έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες μιας από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, αλλά ο Williams δεν ήταν μόνο ο Omar. Ήταν επίσης ο Chalky του Boardwalk Empire, έπαιξε στα Lovecraft Country, When They See Us και The Night Of, ενώ μας έδωσε κι ένα από τα καλύτερα guests στο Community.

Ήταν πολύ μικρός ρε γαμώτο, κι είχε να μας δώσει πολλά ακόμα. Κι η ερμηνεία του ως Omar, πάνω απ’ όλα, ήταν εξαιρετικά εμβληματική για τη γενιά μας που άρχισε να βλέπει σοβαρή αμερικάνικη τηλεόραση την περασμένη δεκαετία, ανακαλύπτοντας το αριστούργημα του David Simon. Αποχαιρετούμε τον Βασιλιά. All in the game, yo.

Best of internet