Quantcast

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Christopher Nolan στράβωσε τόσο με τη Warner που αποφασίζει να την εγκαταλείψει μετά από 20 χρόνια

Έπειτα από την απόφαση του στούντιο να κυκλοφορήσει όλες τις ταινίες του 2021 ταυτόχρονα σε αίθουσες και streaming

THE NERDSTREAM

25 Ιανουαρίου 2021

Πίσω στο καλοκαίρι του 2020, ήμασταν αισιόδοξοι ότι ο ερχομός της νέας ταινίας του Christopher Nolan θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ανάκαμψη της κινηματογραφικής αίθουσας σε συνθήκες κορονοϊού. Παρ’ όλα αυτά, η ιστορία απέδειξε πως το Tenet δεν ήταν αρκετό, κι έτσι η Warner αποφάσισε έπειτα να κυκλοφορήσει όλες τις μεγάλες ταινίες της για το 2021 σε streaming.

Αυτό, βέβαια, το έκανε χωρίς να μιλήσει καν με τους δημιουργούς και φυσικά εκείνοι τον εκτίμησαν καθόλου. Πιο ανοιχτά απ’ όλους μίλησε ο ίδιος ο Nolan, πετσοκόβοντας αλύπητα το στούντιο για αυτήν του την απόφαση. Και τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Wall Street Journal, ο σκηνοθέτης φαίνεται πως έχει τελειώσει με το στούντιο με το οποίο συνεργάζονταν για δυο δεκαετίες.

Προς το παρόν τόσο ο Nolan όσο και οι Warner αρνούνται να σχολιάσουν το δημοσίευμα, αλλά από πολλές πλευρές η απόφαση αυτή μοιάζει με φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν τεράστιο χτύπημα για την Warner, αφού μπορεί το Tenet να μην πήγε γαμιώντας αλλά οι συνεργασίες της με τον Nolan από το Insomnia του 2002 κι έπειτα έχουν της έχουν αποφέρει προφανώς αμέτρητες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια (για να μη μιλήσουμε για το πρεστίζ και την αγάπη του κοινού).

Σε κάθε περίπτωση, λογικά θα έχουμε νεότερα σύντομα.

Best of internet