Quantcast

Αφού δε μπορεί να γυρίσει ταινία λόγω καραντίνας, ο Rian Johnson αποφάσισε να φτιάξει μια διαφήμιση Pokemon Go

Δουλίτσα να υπάρχει

THE NERDSTREAM

13 Ιουλίου 2020

Μπορεί τα σινεμά να έχουν ανοίξει, είτε στην θερινή είτε στην χειμερινή εκδοχή τους. Μπορεί σε πολλά σημεία του πλανήτη τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ξανά για τις κινηματογραφικές παραγωγές. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Hollywood έχει επανέλθει σε φυσιολογική λειτουργία. Ίσα ίσα, η Καλιφόρνια βρίσκεται ανάμεσα στις πολιτείες που ακόμα βρίσκονται σε φάση καραντίνας, μιας και τα κρούσματα κορονοϊού δε λένε να πέσουν.

Έτσι, κάμποσοι δημιουργοί βρήκαν άλλα πράγματα να κάνουν όλο αυτό το διάστημα, συνήθως γυρίζοντας ταινιάκια μέσα από το σπίτι τους. Ε, ο σκηνοθέτης Rian Johnson είπε να το πάει κι ένα βήμα παραπέρα προς το επικερδές της κατάστασης, αναλαμβάνοντας να σκηνοθετήσει μια διαφήμιση για το παιχνίδι Pokemon Go χωρίς να βγει καν από το σπίτι του.

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε διάφορους ανθρώπους να κινούνται εντός των ορίων της οικίας τους και να ανακαλύπτουν Pokemon σαν τους Pikachu, Squirtle, Mudkip, Snorlax και άλλα αγαπημένα μπαρμπαδέλια που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι με το οποίο είχαν κολλήσει οι πάντες για 1 μήνα και μετά ξέχασαν εντελώς πίσω στο 2016. Τσεκάρετε τη διαφήμιση εδώ:

Αν μη τι άλλο, ο λατρείας σκηνοθέτης του Knives Out βρήκε τουλάχιστον να ασχοληθεί με κάτι λιγότερο αμφιλεγόμενο από το The Last Jedi που είχε εξαγριώσει τους Star Wars stans.

Best of internet