Quantcast

Πλαστή η διαθήκη του αγνοούμενου συζύγου της Carole Baskin, θα χρειαστούμε τουλάχιστον άλλα δύο ντοκιμαντέρ

Ο πόνος δε λέει να σταματήσει λέμε

THE NERDSTREAM

4 Ιουνίου 2020

Πραγματικά, τι θα κάναμε χωρίς το Tiger King; Με τόσα που έχουμε περάσει μέσα στο 2020, η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix έχει αποδειχθεί επανειλημμένα το αποτελεσματικότερο αντικαταθλιπτικό μας για να την παλέψουμε μέσα σε έναν κόσμο που καταρρέει. Ευχαριστούμε, Netflix.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την είδηση ότι ο ζωολογικός κήπος του Joe Exotic ανήκει πλέον στην Carole Baskin έπειτα από δικαστική απόφαση, μια νέα εξέλιξη δίνει νέα τροπή στο παρανοϊκό θρίλερ του Tiger King. Αν θυμάστε, ένα από τα βασικά ανεξερεύνητα σημεία του ντοκιμαντέρ είναι το τι απέγινε με τον εξαφανισμένο σύζυγο της Carole. Κι όταν λέμε τι έγινε εννοούμε πού ακριβώς βρίσκεται θαμμένος φυσικά.

Τώρα, ο σερίφης του Hillsborough County στην Φλόριντα, Chad Chronister, δηλώνει πως δύο ειδικοί εμπειρογνώμονες εξέτασαν την διαθήκη του αγνοούμενου Don Lewis και συνηγόρησαν στο ότι είναι 100% πλαστή, κάτι το οποίο είχε υπονοήσει εξάλλου και το ίδιο το ντοκιμαντέρ. Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο Lewis εξαφανίστηκε το 1997 και ανακηρύχθηκε νεκρός το 2002.

Όλα αυτά, φυσικά, ενδέχεται να κινήσουν νέες νομικές ενέργειες γύρω από την υπόθεση. Και την ίδια ώρα, έρχεται ένα spinoff θα που θα εστιάζει στον LewisΌπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για την εξερεύνηση του κεντρικότερου και καυτότερου ερωτήματος που μας άφησε η σειρά. Σχεδόν ύποπτο θα έλεγε κανείς. Σχεδόν ύποπτο…

Best of internet