Quantcast

Αυτή η μαγνητοσκοπημένη τηλεοπτική μετάδοση του Night of the Living Dead είναι ένα κειμήλιο βαθιάς 90s κουλτούρας

Σαρκοβόρα ζόμπι, τηλεοπτικά μέντιουμ, επαναλήψεις Baywatch, διαφημίσεις Playboy

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2020

Έχουμε εκφραστεί πολύ αναλυτικά για την ιδιαίτερη πολιτισμική στιγμή που αποτελούσαν τα τέλη των 90s σε όλον τον κόσμο. Επίσης έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο γεγονός ότι η ερχόμενη δεκαετία θα είναι μια δεκαετία ισχυρής 90s νοσταλγίας. Κι εμείς, φυσικά, σαν παιδιά των 90s είναι δύσκολο να μείνουμε απ’ έξω και να γλιτώσουμε.

Αυτές τις μέρες λοιπόν τα τσακάλια του Reddit ανακάλυψαν ένα κειμήλιο βαθιάς 90s κουλτούρας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μαγνητοσκοπημένη μεταμεσονύχτια τηλεοπτική μετάδοση του Night of the Living Dead του σπουδαίου George Romero από το 1968, η οποία έπαιξε στην αμερικάνικη τηλεόραση στις 17 Οκτωβρίου 1997.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η προβολή ήταν μέρος του μεταμεσονύχτιου προγράμματος USA Up All Night του καναλιού USA Network. Κι αφού μιλάμε για 90s μεσάνυχτα, όπως καταλαβαίνετε όλο το ζουμί βρίσκεται στις διαφημίσεις. Έτσι, τα διαφημιστικά διαλείμματα των σαρκοβόρων ζόμπι περιέχουν μια παρέλαση από τηλεοπτικά μέντιουμ, καυτές τηλεφωνικές γραμμές, βιβλία για την πριγκίπισσα Diana, επαναλήψεις Baywatch και διαφημίσεις Playboy.

Τσεκάρετε παρακάτω ολόκληρο το υπέροχο βίντεο και αναμείνατε για τα διαφημιστικά breaks. Αν βέβαια θέλετε να πάτε κατευθείαν σε αυτά, τότε συντονιστείτε στα εξής σημεία: 12:33, 26:15, 38:26, 48:30, 58:59, 1:14:44, 1:31:09, 1:41:10. Ναι, έβαζαν πολλές διαφημίσεις κι εκεί όπως κι εδώ. Απολαύστε:

Κι αφού λέμε για 90s και Νύχτες Ζωντανών Νεκρών, δε μπορέσαμε να αντισταθούμε:

Best of internet