Quantcast

Το καστ του Brooklyn Nine-Nine δωρίζει 100.000 δολάρια στο Black Lives Matter, παραμένοντας οι μόνοι μπάτσοι που αγαπάμε

NOICE

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2020

Ήδη χτες λέγαμε ότι ο κόσμος του αμερικάνικου σινεμά και της αμερικάνικης τηλεόρασης έχει εκδηλώσει με διάφορους τρόπους την συμπαράστασή του προς τις κινητοποιήσεις σε όλη την Αμερική έπειτα από την αστυνομική δολοφονία του George Floyd στη Μινεάπολις και την εξέγερση που ακολούθησε.

Την ίδια μέρα, λοιπόν, οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί μπάτσοι (κι οι μόνοι που αγαπάμε γενικά) έκαναν μια τεράστια δωρεά στις οργανώσεις του Black Lives Matter. Συγκεκριμένα, το καστ και οι συντελεστές του Brooklyn Nine-Nine δώρισαν 100.000 δολάρια στο National Bail Fund Network που φροντίζει για τις εγγυήσεις των συλληφθέντων από τις κινητοποιήσεις.

Αρχικά, η ηθοποιός Stephanie Beatriz ανακοίνωσε στο Twitter μια προσωπική της δωρεά:

Κι έπειτα ο συνδημιουργός της σειράς, Dan Goor, ανακοίνωσε ξανά στο Twitter την συνολική δωρεά του B-99:

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αρκετοί ακόμα ηθοποιοί που παίζουν μπάτσους ή συντελεστές μπατσοσειρών που έχουν πάρει θέση με αντίστοιχες δωρεές. Ανάμεσά τους βρίσκονται η σεναριογράφος Celine Robinson του Law and Order, η σεναριογράφος Lila Byock του Castle Rock, ο σεναριογράφος Max Silvestri του Medical Police κι ο ηθοποιός Griffin Newman του Blue Bloods:

Best of internet