Quantcast

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα δελτίο καιρού από τον David Lynch, γιατί τίποτα δεν βγάζει νόημα πια

Ή μήπως βγάζει περισσότερο από ποτέ; ΧΜΜΜΜΜ

THE NERDSTREAM

12 Μαΐου 2020

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος στρέφεται στους αστέρες του θεάματος για ανακούφιση, για έμπνευση ή για καθοδήγηση. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, παίρνουμε τ’ αρχίδια μας γιατί είναι τρόμπες. Κάποιες σπάνιες φορές, όμως, αποδεικνύονται αληθινοί πνευματικοί φάροι μέσα στην τρικυμία. Όπως ο David Lynch.

Ο σκηνοθέτης της καρδιάς μας ήδη είχε κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στην καραντίνα, ανακοινώνοντας στην ανθρωπότητα ότι περνάει τις μέρες του πίνοντας καφέ, κάνοντας διαλογισμό και φτιάχνοντας ξύλινα φωτιστικά τοίχου. Α, επίσης, πιστεύει πως οι άνθρωποι θα βγουν από τις καραντίνες τους πιο ευγενικοί και πιο πνευματικοί.

Χτες λοιπόν πήγε αυτήν την πνευματική καθοδήγηση κι ένα βήμα παρακάτω, ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου διαβάζει μια πρόγνωση καιρού με εντελώς, μα εντελώς David Lynch τρόπο. Απολαύστε:

Εντελώς παράξενο; Όχι και τόσο. Οι σκληροπυρηνικοί fans ίσως θυμούνται ότι στα 00s ο σκηνοθέτης το έκανε συχνά, ανεβάζοντας κάθε τόσο δελτία καιρού για την περιοχή του Λος Άντζελες. Βέβαια, είχε να το κάνει από το 2010. Σε κάθε περίπτωση, αγκαλιάζουμε την επιστροφή γιατί λίγος περισσότερος Lynch είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη ζωή μας.

Κι εδώ ένα ακόμα δελτίο από τα παλιά:

Best of internet