Quantcast

H Disney κρύβει κώλους με απαίσιο CGI στην streaming πλατφόρμα της, το ίντερνετ δικάζει αλύπητα

Ή μήπως… κόβει κώλους; Ερώτημα.

THE NERDSTREAM

15 Απριλίου 2020

Είδατε το Cats; Αν ναι, τότε ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε. Κυρίως όμως ξέρετε καλά τι σημαίνει CGI τρόμος που ξεπερνάει κάθε αιμοδιψές ψηφιακό τέρας που έχει επινοήσει ποτέ η σύγχρονη κινηματογραφική τεχνολογία. Ξέρετε λοιπόν ότι το CGI έχει μεγάλη εξουσία. Έχει τη δύναμη να τρομοκρατήσει, να αποθεώσει, να κριντζάρει.

Σε αυτό το τελευταίο θέλουμε να εστιάσουμε. Η ιστορία έχει ως εξής. Υπάρχει η ρομαντική κομεντί Splash του Ron Howard όπου ο Tom Hanks ερωτεύεται την Daryl Hannah ως γοργόνα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Στην ταινία υπάρχει μια σκηνή όπου η γοργόνα βρίσκεται στην στεριά και ξαφνικά αρχίζει να τρέχει (!) προς την θάλασσα. Όντας γυμνή, ψιλοβλέπουμε τον κώλο της.

Και λέμε ψιλοβλέπουμε, γιατί κυρίως καλύπτεται από τα μαλλιά της ηθοποιού. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την Disney που φιλοξενεί την ταινία στην streaming πλατφόρμα της. Το στούντιο θέλησε να κρύψει τα οπίσθια της ηθοποιού, οπότε έκανε το μόνο λογικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει. Πρόσθεσε ψεύτικα CGI μαλλιά για να καλύψει ολόκληρο τον κώλο. Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα τσακάλια του ίντερνετ, τα οποία έσπευσαν να συγκρίνουν τις δύο σκηνές.

Δείτε τα δύο βίντεο και κρίνετε μόνοι σας:

Best of internet