Quantcast

Το Pornhub παίρνει την μεγάλη και σκληρή απόφαση να φτιάξει την πρώτη του μη-πορνογραφική ταινία

Θα γαμήσει τα πάντα

THE NERDSTREAM

4 Μαρτίου 2020

Ένα από τα πιο ευαγή ιδρύματα του παγκόσμιου ιντερνετικού χωριού, το αξιότιμο Pornhub, πήρε μια μεγάλη και σκληρή απόφαση αυτή τη βδομάδα. Αφού κυριάρχησε στον χώρο της τσόντας, αφού πελάτεψε τα Όσκαρ, αφού πήρε σκηνικά από τη Disney, αφού έκανε χαβαλέ στο HBO, το site αποφάσισε να ανοιχτεί στο μη-πορνογραφικά σινεμά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας γνωστοποίησε χτες το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, η ιστοσελίδα ολοκλήρωσε πρόσφατα την διαδικασία παραγωγής για το Shakedown, ένα ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδος και conceptual artist Leilah Weinraub. Η ταινία πρόκειται να αφηγείται την ιστορία των queer ανδρών και γυναικών μέσα στο περιβάλλον των λεσβιακών στριπτιζάδικων που αναπτύχθηκε στο Λος Άντζελες κατά τις αρχές των 00s.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ταινία θα στριμάρει δωρεάν όλο τον Μάρτιο στο Pornhub, οπότε σίγουρα θα την πάρει κάποια στιγμή το μάτι σας αφού μπαίνετε 3 φορές την ημέρα. Έπειτα, θα μεταφερθεί στο Criterion Channel για τους τσοντοκουλτουριάρηδες φίλους μας και τέλος θα βρίσκεται στο iTunes κατά το καλοκαίρι.

Κατά τ’ άλλα, να πούμε ότι όχι μόνο στηρίζουμε την απόφαση του Pornhub να ανοιχτεί στο μη-πορνογραφικό σινεμά αλλά θα γουστάραμε πολύ να πάρει αμπάριζα όλες τις υπάρχουσες streaming πλατφόρμες. Ούτως ή άλλως, τους έχει όλους για πλάκα αφού το 2019 κατάφερε να προσελκύσει 42 δις καυλωμένες επισκέψεις στην ιστοσελίδα του.

Best of internet