Quantcast

Η Apple απαγορεύει σε κακούς ταινιών να χρησιμοποιούν iPhones, αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης του Knives Out

Κλασική κίνηση κακού σε ταινία, να σημειώσουμε

THE NERDSTREAM

3 Μαρτίου 2020

Αν είδατε το Knives Out αγαπητές φίλες και φίλοι, που είμαστε σίγουροι ότι το είδατε αφού σας το προτείναμε επανειλημμένα, τότε ίσως να παρατηρήσατε το εξής. Ότι ο δολοφόνος (δεν θα κάνουμε spoiler) είναι ένας από τους ελάχιστους χαρακτήρες της ταινίας μυστηρίου που δεν χρησιμοποιούν προϊόν της Apple. ΟΚ, βασικά θα έπρεπε να είσαι ο Ηρακλής Πουαρό για να το καταλάβεις, αλλά τέλος πάντων. Τυχαίο; Σε καμία περίπτωση.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του με το Vanity Fair, ο σκηνοθέτης της ταινίας Rian Johnson αποκάλυψε το εξής υπέροχο. Ότι η Apple έχει θέσει κάποιες πολύ αυστηρές προϋποθέσεις στις κινηματογραφικές παραγωγές που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα της. Συγκεκριμένα, ότι οι κακοί δεν πρέπει να χρησιμοποιούν iPhones. Αυτό, τέλος, iPhone έχουν μόνο οι καλοί, αγοράστε το, τώρα. Καθόλου δυστοπικό, θα λέγαμε.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι σίγουρος αν έπρεπε να το πει on camera ή όχι, αλλά πλέον έχει μάλλον καταφέρει να εκνευρίσει και την Apple πέρα από την Disney (ξέρετε, λόγω του The Last Jedi). Σε κάθε περίπτωση, το sequel του Knives Out βρίσκεται ήδη στα σκαριά και μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Best of internet