Quantcast

Ο Γιώργος Λάνθιμος κι η Emma Stone έρχονται στην Ελλάδα για να γυρίσουν το επόμενο πρότζεκτ τους

Και λέμε πρότζεκτ γιατί δεν είναι ακριβώς ταινίας

THE NERDSTREAM

29 Ιανουαρίου 2020

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Γιώργος Λάνθιμος κι η Emma Stone συνεργάζονται καλά μεταξύ τους. Τα βρίσκουν δηλαδή οι άνθρωποι, βγάζουνε γούστα να δουλεύουν μαζί. Μετά τον περσινό θρίαμβο του The Favourite και μια ούλτρα-κυριλέ φωτογράφιση που έκαναν μαζί, τώρα ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά σε κάτι που μάλλον δεν θα είναι ούτε ακριβώς κινηματογράφος ούτε ακριβώς φωτογραφία. Κυρίως, όμως, το πρότζεκτ θα είναι στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια, η Εθνική Λυρική Σκηνή και ο Οργανισμός ΝΕΟΝ ανακοινώνουν την έναρξη των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με την Stone και τον Damien Bonnard, η οποία αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος εικαστικών εγκαταστάσεων The Artist on the Composer. Αυτό το φιλμ λοιπόν δεν θα κυκλοφορήσει στα σινεμά αλλά  θα παρουσιαστεί ως μέρος εικαστικής εγκατάστασης με τη συνοδεία μουσικών συνόλων στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Σε άλλα λανθιμικά νέα πάντως, από αύριο 30 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την νέα μικρού μήκους ταινία του με τον τίτλο Nimic, η οποία θα προβάλλεται κάθε μέρα πριν από το The Lighthouse του Robert Eggers. Με λίγα λόγια, εδώ έχουμε ένα πολύ καλό ντιλ με δύο πολύ καλά φιλμ. Κατά τ’ άλλα, βρισκόμαστε σε αναμονή για την επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του, η οποία θα είναι τελικά ένα μεταφυσικό gothic western thriller.

Best of internet