Quantcast

Όλος ο καλός κόσμος της Marvel θα μαζευτεί να τιμήσει τον Stan Lee σε ένα υπερηρωικό τηλεοπτικό special

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος

THE NERDSTREAM

5 Δεκεμβρίου 2019

Όντως, πέρασε ένας χρόνος. Ήταν 12 Νοεμβρίου 2018 όταν έφυγε από την ζωή ο μεγάλος Stan Lee, ο άνθρωπος που έκανε τα υπερηρωικά κόμιξ αυτό που είναι σήμερα. Ο θάνατός του ήταν πολύ συγκινητικός. Προκάλεσε συγκινητικούς αποχαιρετισμούς, γέννησε αφιερώματα, ξεκίνησε συζητήσεις. Και στην πρώτη ταινία Marvel που βγήκε μετά τον θάνατό του, είδαμε αυτό:

Έτσι αποχαιρετάει τον Stan Lee το (υπέροχο) Spider-Men: Into the Spider-Verse που βγαίνει σήμερα στις αίθουσες, η πρώτη ταινία Marvel μετά τον θάνατό του

Gepostet von Nerdcult am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Τώρα λοιπόν, έναν χρόνο και κάτι μετά, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC (που ανήκει στην Disney, όπως κι η Marvel εξάλλου) πρόκειται να διοργανώσει ένα τηλεοπτικό special προς τιμήν του μεγάλου δημιουργού. Πιο συγκεκριμένα, η ειδική εκπομπή πρόκειται να προβληθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, την ώρα που θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική το Star Wars: The Rise of Skywalker (το οποίο, καλά μαντέψατε, ανήκει κι αυτό στη Disney).

To special θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις του Lee που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ενώ θα τον τιμήσουν με τον λόγο και την παρουσία τους ένα πλήθος από celebrities που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τη Marvel. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Clark Gregg (δηλαδή ο Agent Coulson), ενώ το παρόν θα δώσουν επίσης οι Tom Hiddleston (Loki), Paul Bettany (Vision), Charlie Cox (Daredevil), Kevin Feige (κεφάλι της Marvel), Bob Iger (κεφάλι της Disney) και ο μέγας Kevin Smith, μεταξύ άλλων.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Stan Lee Marvel GIF by Omaze - Find & Share on GIPHY

Best of internet