Quantcast

Πλιζ μην δείτε το The Irishman σε κινητό, εκλιπαρεί ο Martin Scorsese

Αλλά ψιλομπαίνει για iPad

THE NERDSTREAM

3 Δεκεμβρίου 2019

Λοιπόν, μ’ αυτά και μ’ εκείνα, όλο το φθινόπωρο ήταν αφιερωμένο στον Martin Scorsese. Πρώτα είχαμε τη μανούρα σχετικά με το αν είναι σινεμά οι ταινίες Marvel. Μετά είχαμε την κυκλοφορία του The Irishman, της νέας γκανγκστερικής ταινίας του που μας έδωσε αφορμή για αναλύσεις, ανασκοπήσεις και τρολιές.

Μετά από μία βδομάδα στα σινεμά, η ταινία του Scorsese πήγε στο Netflix, οπότε πλέον ο κόσμος μπορεί να την απολαύσεις με άλλον τρόπο από αυτόν της μεγάλης οθόνης. Κάποιοι την βλέπουν ως σειρά:

Κάποιοι την βλέπουν σε υπερβολικά μικρές οθόνες:

Αυτό ακριβώς φαίνεται να ενόχλησε τον μεγάλο σκηνοθέτη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Peter Travers και δήλωσε πως θα προτιμούσε οι θεατές της ταινίας του να μην την δουν σε κινητό. Για την ακρίβεια είπε: “please, please don’t look at it on a phone, please.” Συμπληρώνοντας βέβαια πως ένα μεγάλο iPad ίσως να μπορεί να την κάνει την δουλειά. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Κατά τ’ άλλα, αγαπάμε τον Scorsese παρότι δε μας άρεσε και πολύ η ταινία, αλλά μερικές φορές ο πειρασμός να πεις απλά ok boomer είναι μεγάλος γαμώτο.

WITH MOBILE PHONE? OK BOOMERΨύχραιμες Κριτικές

Gepostet von Ατάκες Φουσέκη αλλά ως σχολιασμός Ειδήσεων am Dienstag, 3. Dezember 2019

Best of internet