Quantcast

Αποχωρούν από το Star Wars οι δημιουργοί του Game of Thrones, προσφέροντας ανακούφιση σε όλο το γαλαξία

Το νέο σπίτι των Benioff και Weiss είναι πλέον το Netflix

THE NERDSTREAM

29 Οκτωβρίου 2019

Καλά πήγε αυτό γενικά. Πριν καν αρχίσει η συνεργασία των δημιουργών του Game of Thrones με το Star Wars, η οποία ανακοινώθηκε πριν από 1μιση χρόνο περίπου, το όλο πράγμα ναυάγησε πανηγυρικά. Οι David Benioff και D.B. Weiss επρόκειτο να φτιάξουν μια τριλογία Star Wars από το 2022 μέχρι το 2026, αλλά μάλλον η τελευταία σεζόν GoT έπεισε την Disney ότι οι άνθρωποι δεν το έχουν και τόσο πολύ, οπότε μάλλον δεν είναι κι η καλύτερη ιδέα να τους εμπιστευθείς περίπου 1673 απιθανικομμύρια δολάρια.

Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση εξέδωσαν οι ίδιοι, οι δύο σεναριογράφοι δήλωσαν πως αποχωρούν από το franchise επειδή η πρόσφατη συμφωνία-μαμούθ που έκλεισαν με το Netflix δεν θα τους άφηνε χρόνο να ασχοληθούν με έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Φυσικά, σημείωσαν πως αγαπούν τα μάλα το Star Wars και τον George Lucas, ενώ εξίσου θερμή ήταν κι η ανακοίνωση από πλευράς της Lucasfilm που λίγο-πολύ λέει ότι ελπίζει να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους κάποια άλλη στιγμή. Αν μας ρωτάτε, σίγουρα τους προτιμούμε να κάνουμε μέτριες σειρές στο Netflix παρά ταινίες Star Wars, οπότε γενικά είμαστε οκ.

Πάντως μην ανησυχείτε, σε καμία περίπτωση όλο αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται να μειωθεί το σπαμάρισμα Star Wars που πρόκειται να φάμε τα επόμενα χρόνια. Πέρα από τις σειρές που βρίσκονται στα σκαριά για την πλατφόρμα της Disney (The Mandalorian και Obi-Wan Kenobi), έχουμε στο περίμενε μια επόμενη τριλογία από τον Rian Johnson του The Last Jedi και μια νέα ταινία που θα ετοιμάσει ο Kevin Feige, δηλαδή ο μπαμπάς του Marvel Cinematic Universe.

Γενικά, γίνονται πραγματάκια.

Best of internet