Quantcast

Υπήρχε κάποιος που πόνεσε λίγο περισσότερο βλέποντας το Joker, κι αυτός ήταν ο Jared Leto φυσικά

DELICIOUS JOKER TEARS

THE NERDSTREAM

11 Οκτωβρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, φίλες και φίλοι, αλλά ο Joker του Joaquin Phoenix δεν είναι ο μόνος Joker που έχουμε δει αυτά τα χρόνια. Όχι, δεν αναφερόμαστε στον φετινό Joker του Gotham. Αναφερόμαστε στον Joker του Jared Leto που αναγκαστήκαμε να υποστούμε λίγα χρόνια νωρίτερα βλέποντας το Suicide Squad, μια εμπειρία που γενικότερα δεν θα συμπεριλαμβάναμε και στις πιο ευχάριστές μας στη σκοτεινή αίθουσα.

Τώρα που γίνεται πανζουρλισμός με την ταινία του Todd Phillips λοιπόν, το Hollywood Reporter έστρεψε τον προβολέα στον πρώην-κλόουν της Gotham και αποκάλυψε πως ο Jared Leto ξενέρωσε την ζωή του που δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει εκείνος στην solo ταινία του Joker. Συγκεκριμένα, διαβάζουμε πως ήταν “alienated and upset” όταν είδε πως η Warner ετοιμάζει μια τέτοια ταινία χωρίς αυτόν.

ΟΚ, προφανώς το είχε πιστέψει ο άνθρωπος και τα ρεπορτάζ της εποχής λέγανε ότι το είχε ρίξει φουλ στο method acting (κάτι που ο ίδιος ερμήνευσε ως κάνω-φάρσες-στο-καστ βέβαια, τι τρελάκιας χε χε), αλλά πραγματικά απορούμε: είναι δυνατόν να πίστευε πως ένα στούντιο που έχει τα λογικά του θα επέλεγε εκείνον αντί για τον Phoenix;

Για την ιστορία πάντως, ενώ μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ο Joker του Phillips δεν θα είναι μέρος του DCEU, την ίδια ώρα τα επερχόμενα Birds of Prey και The Suicide Squad δεν έχουν δώσει σημάδια πως θα περιέχουν τον Jared Leto. Με λίγα λόγια, μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε σαν Joker απ’ ό,τι φαίνεται. Αυτά είναι τα άσχημα.

Best of internet