Quantcast

Το νέο Cats βγάζει trailer, γίνεται κατά λάθος η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας έφερε τρόμο

THE NERDSTREAM

19 Ιουλίου 2019

Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, δεν κρίνουμε. Ο καθένας έχει τα φετίχ του και καλό είναι να τα εξασκεί εφόσον βέβαια συμβαίνει με συναινετικό τρόπο μεταξύ ενηλίκων κλπ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το νέο trailer του Cats ξεπερνάει κάποια όρια, θα έπρεπε να υπάρχει έναν content warning, κάτι.

Γιατί, ενώ περιμέναμε να σκάσει το νέο trailer του It 2, τελικά έφτασε στις οθόνες μας κάτι αρκετά πιο τρομακτικό. Ένας trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή του μιούζικαλ Cats, το οποίο αποφασίζει να το τραβήξει στα άκρα με την ψηφιακή τεχνολογία τριχώματος. Πάρτε μια γεύση από το υλικό των μελλοντικών εφιαλτών σας:

Όπως καταλαβαίνετε, η επερχόμενη ταινία του Tom Hooper, υπεύθυνου για βαρετές υπερπαραγωγές σαν το The King’s Speech και το Les Miserables, προκάλεσε έναν διόλου ευκαταφρόνητο πανικό στα σκοτεινά σοκάκια του ίντερνετ, εν μέρει γιατί κρίπαρε ανελέητα ένα μέρος του κοινού κι εν μέρει γιατί ξύπνησε τα weirdest boners σε ένα άλλο.

Και φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν χαρακτηριστικά ψύχραιμες:

Κατά τ’ άλλα, να θυμίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι η ταινία βγαίνει ίδια μέρα με το νέο Star Wars, άρα καλά θα πάει αυτό. Και δεύτερον, ότι κάποιος τα είχε πει από παλιά:

Best of internet