Quantcast

Οι επόμενες ταινίες και σειρές που θα παίξουν οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, τώρα που η σκοπιά τους τελείωσε

Κανείς δεν χάνεται παιδιά

THE NERDSTREAM

24 Μαΐου 2019

Οκτώ χρόνια κράτησε το Game of Thrones. Οκτώ χρόνια. Σχεδόν μια δεκαετία, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι. Ήμασταν νέοι και γεράσαμε, αν θέλετε, όπως και τα μπασταρδάκια της σειράς ήτανε ένα μάτσο μούλικα και τώρα γίνανε κοτζαμάν γαϊδούρια. Συγχωρέστε μας την ένταση, ακόμα επεξεργαζόμαστε μέσα μας το γεγονός ότι τελείωσε.

Σ’ όλα αυτά τα οκτώ χρόνια, λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι λίγους από αυτούς τους ηθοποιούς είδαμε να πρωταγωνιστούν σε άλλες μεγάλες παραγωγές της τηλεόρασης και του σινεμά. Αν ξεχωρίζαμε κάποιους, αυτοί θα ήταν ο Richard Madden στο Bodyguard, η Sophie Turner στο σύμπαν των X-Men κι η Emilia Clarke στα franchises του Star Wars και του Terminator.

Τώρα, όμως, όσο να πεις το να το έχεις το Game of Thrones στο βιογραφικό σου είναι μια καλή καβάτζα για να συνεχίζεις να βρίσκεις δουλίτσα. Γι’ αυτό τα βάλαμε κάτω και μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε για τις επόμενες εμφανίσεις των πρωταγωνιστών του GoT, αν θέλετε κι εσείς να συνεχίσετε να τους στοκάρετε προκειμένου να αποφύγετε την συμφιλίωση με το γεγονός ότι τελείωσε για πάντα.

Πρώτα απ’ όλα, η Sophie Turner ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο Dark Phoenix.

Έπειτα, η Lena Heady (η Cersei μωρέ) πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει στο The Flood, μαζί με τον Ian Glain, δηλαδή τον Jorah Mormont.

Η Maisie Williams θα μπει κι αυτό στο σύμπαν των X-Men όπως κι η μεγαλύτερη Stark αδερφής της, πρωταγωνιστώντας στο New Mutants.

Από την άλλη, η Emilia Clarke θα παίξει στο Last Christmas (που θα βασίζεται στο κομμάτι που σιχτιρίζουμε κάθε Χριστούγεννα, ναι), αλλά και στο Let Me Count the Ways όπου θα υποδυθεί την ποιήτρια Elizabeth Barrett Browning.

O Liam Cunningham, δηλαδή ο Davos Seaworth, θα παίξει στο The Hot Zone του National Geographic για τον ιό έμπολα.

O Aidan Gillen, ο οποίος πέρα από Littlefinger ήταν κι ο Tommy Carcetti του λατρεμένου The Wire, θα παίξει στην νέα τηλεοπτική μεταφορά του αριστουργήματος The Spy Who Came in From the Cold του John Le Carre.

Gwendoline Christie, από την άλλη, η Brienne δηλαδή, περιμένουμε να δούμε αν θα ξανα-εμφανιστεί ως Captain Phasma στο Star Wars.

Ο προαναφερθείς Richard Madden, κατά τ’ άλλα, ο αδικοχαμένος Robb Stark δηλαδή, ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για την πρεμιέρα του Rocketman.

Κι ο Peter Dinklage, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της σειράς, μάλλον θα προσπαθήσει να χαλαρώσει λίγο δανείζοντας τη φωνή του στο The Angry Birds Movie 2.

Οι Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) και Carice Van Houten (Melissandre) θα έχουν το δικό τους reunion στο θρίλερ Domino του Brian De Palma.

Η Nathalie Emmanuel, η Missandei δηλαδή, θα πρωταγωνιστήσει στο remake του Four Weddings and a Funeral.

Και τέλος, μην ξεχνάτε πως οι όχι-και-τόσο-δημοφιλείς-πια David Benioff και D.B. Weiss έχουν αναλάβει το μέλλον των ταινιών Star Wars.

Best of internet