Quantcast

O Oberyn πήγε για τη ρεβάνς από τον Mountain στην πρεμιέρα του Game of Thrones

Το αποτέλεσμα ήταν απλώς υπερβολικά cute

THE NERDSTREAM

5 Απριλίου 2019

Για όλα έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της πληρωμής, με μια εξαίρεση στον κανόνα να είναι φυσικά οι μισθοί των πρώην εργαζόμενων του Πέτρου Κωστόπουλου. Από αυτό δε θα μπορούσε να είναι εξαίρεση ούτε μια μικρή βεντέτα από το Game of Thrones, την οποία είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε στην 4η σεζόν.

Μιλάμε φυσικά για τη μονομαχία του πρίγκηπα και μποέμ τυπά, Oberyn Martell (aka «Τhe Red Viper», η κόκκινη οχιά), με τον εκλεκτό της Cersei και σκληρό καριόλη, Gregor Clegane, ευρύτερα γνωστό ως «The Mountain (Το Βουνό)». Στην αξιομνημόνευτη εκείνη σκηνή, ο μικροκαμωμένος πρίγκηπας αρχικά γλεντάει τον αντίπαλό του (και δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι αυτή η μέρα που θα πεθάνω») και τελικά τον ρίχνει κάτω.

Στη συνέχεια αποδεικνύεται πως βιάστηκε πάρα πολύ, καθώς πέφτει στην παγίδα του Mountain, ο οποίος τον σκοτώνει μπροστά στους πάντες με έναν θάνατο τόσο σπλάτερ, που να κάνει εντύπωση ακόμη και μέσα στο Game of Thrones όπου γενικώς ο κόσμος έχει μια τάση να μην πεθαίνει στο κρεβάτι του.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε το πως, θυμηθείτε το:

Anyway, μπορεί να πέρασαν τα χρόνια και οι σεζόν, αλλά ο Oberyn ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Η ευκαιρία του δόθηκε στην προχτεσινή (3/4) πρεμιέρα του GoT στη Νέα Υόρκη, όπου παραβρέθηκαν κάμποσοι παλιοί και νέοι ηθοποιοί της αγαπημένης μας σειράς.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Pedro Pascal και Hafþór Júlíus Björnsson, δηλαδή ο Oberyn και ο Mountain της σειράς. Όταν ο πρώτος είδε τον δεύτερο, αποφάσισε αμέσως να πάρει την εκδίκησή του, παρότι ήταν απρεπώς ντυμένος για μάχη.

Πιο συγκεκριμένα, προσπάθησε να πνίξει τον γιγαντόσωμο αντίπαλό του, ο οποίος από τη μεριά του έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει, όπως μπορείτε να δείτε:

Όταν αυτό δε δούλεψε και οι δύο παλιοί γνωστοί αγκαλιάστηκαν, ο Pascal αποφάσισε να κάνει μόνος του για τις κάμερες ένα πρόχειρο recap της παλιάς μονομαχίας:

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να βγει μια πιο cute εκδοχή του Game of Thrones, όπου η Cersei είναι απλώς η στριμμένη γειτόνισσα.

Best of internet