Quantcast

O Nicolas Cage παντρεύεται μεθυσμένος στο Λας Βέγκας, τελικά παίρνει διαζύγιο τέσσερις μέρες μετά

Πρόκειται για τη γνωστή κίνηση Ross-and-Rachel

THE NERDSTREAM

1 Απριλίου 2019

Όχι μόνο δεν έχουμε κρύψει την αγάπη μας για τον Nicolas Cage, αγαπητοί φίλοι και φίλες, αλλά, τουναντίον, την έχουμε εκφράσει πολλάκις με τον πιο ηχηρό τρόπο. Ήδη πέρσι τον αποθεώσαμε στο Mandy, το Mom and Dad και το Spider-Man: Into the Spider-Verse, ενώ ανυπομονούμε επίσης να το κάνουμε μελλοντικά στις αλλόκοτες, πολύ αλλόκοτες ταινίες που ετοιμάζει. Αν ήταν στο χέρι μας βέβαια, όλες οι ταινίες θα είχανε Nicolas Cage, αλλά τέλος πάντων.

Τώρα, ο μέγας λαϊκός ήρωας ξεπέρασε τον εαυτό του. Την περασμένη Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι ο Cage παντρεύτηκε την make-up artist Erika Koike, και το νεόνυμφο ζευγάρι κατέθεσε τα χαρτιά του για διαζύγιο μόλις 4 μέρες αργότερα. Σύμφωνα με τον ιδιαίτερα σοβαρό δημοσιογραφικό του TMZ, που απέκτησε πρόσβαση στα έγγραφα της ακύρωσης του γάμου, ο λόγος που θέλουν να ακυρώσουν τον γάμο τους οι νεόνυμφοι είναι ότι παντρεύτηκαν μεθυσμένοι στο Las Vegas.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, το έγγραφο αναφέρει ότι λόγω μέθης δεν είχαν πλήρη κατανόηση των συνεπειών των πράξεών τους. Αναφέρεται επίσης ότι η Koike δεν τον είχε ενημερώσει για τη σχέση της με άλλο άτομο, αλλά ούτε και το γεγονός ότι είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Ακούγεται, γενικά, σαν μια 100% υπεύθυνη απόφαση εκ μέρους και των δυο τους.

Προσπερνάμε το προφανές αστείο για το Leaving Las Vegas, και περνάμε στο έτερο προφανές αστείο με τον γάμο Ross και Rachel στα Friends:

Σημειώνοντας πως έχουμε άλλη μια απόδειξη πως Nicolas Cage και Ross Geller είναι στην πραγματικότητα το ίδιο άτομο:

Best of internet