Quantcast

Ο τρυφερός αποχαιρετισμός όλου του Χόλιγουντ προς τον Luke Perry μας ταξίδεψε 20 χρόνια πίσω

Rest in peace, Dylan

THE NERDSTREAM

5 Μαρτίου 2019

Πολύ δυνατό πλήγμα έφαγε χτες η παιδική μας ηλικία, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Το πρωί μάθαμε τα δυσάρεστα νέα της αυτοκτονίας του Keith Flint των Prodigy και το απόγευμα ήρθε η είδηση του θανάτου του Luke Perry έπειτα από  εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη. Δύο συμπαθέστατοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένα μεγάλο χτύπημα στις καρδιές των παιδιών των 90s.

Φυσικά, ο Luke Perry λατρεύτηκε ως η επιτομή του εφηβικού κούλνες στο Beverly Hills 90210 (το οποίο ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη μικρή οθόνη) μέσα από τον ρόλο του Dylan, κι αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστούσε στο τηλεοπτικό Riverdale, ενώ ταυτόχρονα ετοιμαζόταν να εμφανιστεί στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino.

Προφανώς, η είδηση της νοσηλείας κι έπειτα του θανάτου του 52χρονου ηθοποιού άγγιξε τόσο τους ανθρώπους που μεγάλωσαν μαζί του, όσο και τους συναδέλφους του στον πλανήτη Χόλιγουντ που τον έζησαν και τον αγάπησαν τόσα χρόνια – από τους συμπρωταγωνιστές του στο Beverly Hills 90210 και τους μεγάλους σταρ των 90s μέχρι τη σημερινή νέα γενιά που τον είχε για είδωλο.

Μαζέψαμε, λοιπόν, τους πιο όμορφους και συγκινητικούς αποχαιρετισμούς, και σας τους παρουσιάζουμε. Rest in peace, Luke.

Best of internet