Quantcast

O Werner Herzog έρχεται στο Star Wars, η σκοτεινή πλευρά μόλις ανέβηκε δέκα επίπεδα

Μεταγραφή αεροδρομίου για τους Sith

THE NERDSTREAM

13 Δεκεμβρίου 2018

Υπέροχα τα νέα για το γιγαντοτεράστιο σύμπαν του Star Wars και την αυτοκρατορία της Disney. Όπως είχαμε μάθει φέτος την άνοιξη, η streaming πλατφόρμα του Μίκι Μάου θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια live-action σειρά με τον τίτλο The Mandalorian, η οποία θα έχει σεναριογράφο και παραγωγό τον Jon Favreau, ο οποίος μεταξύ άλλων εγκαινίασε το Marvel Cinematic Universe με το πρώτο Iron Man πριν από μία δεκαετία.

Κι ενώ γνωρίζαμε ότι στην σειρά επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Pedro Pascal του Narcos και του Game of Thrones, χτες επιβεβαιώθηκε μια φήμη εξαιρετικά πολλά υποσχόμενη: το Mandalorian θα έχει και Werner Herzog. Ναι, ο σπουδαίος Γερμανός σκηνοθέτης (που έχει πίσω του αριστουργήματα του σινεμά σαν το Aguirre και το The Enigma of Kaspar Hauser, μεταξύ πολλών άλλων) θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, κάτι που έχει ξανακάνει με μνημειωδώς καλτ επιτυχία σε ταινίες σαν το Julien Donkey-Boy του Harmony Korine ή το Jack Reacher του Christopher McQuarrie.

Πέρα από τον απόλυτο άρχοντα του σκότους με τη γερμανική προφορά (που θα είναι τεράστια αμαρτία αν δεν παίξει κάποιον Sith), η σειρά θα έχει επίσης τον Giancarlo Esposito, τον Nick Nolte και τον Carl Weathers, ενώ κάποια εκ των επεισοδίων θα σκηνοθετήσουν οι πολυ-αγαπημένοι μας Rick Famuyiwa και Taika Waititi. Γενικά, το πρότζεκτ πλέον έχει ξεκάθαρα την αδιάσπαστη προσοχή μας.

Best of internet