Quantcast

O Snoop Dogg αποκτά αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, ευχαριστεί τον εαυτό του που στάθηκε δίπλα του

Θα μπορούσε να το έχει καπνίσει κιόλας

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2018

Γενικά, φίλοι και φίλες, το σημαντικό είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. ‘Η να πίνεις τα καλύτερα ντραγκς. Ένα από τα δύο τέλος πάντων, κι εμείς μπερδευόμαστε μερικές φορές είναι η αλήθεια. Εκτός αν είσαι ο Snoop Dogg, οπότε τα κάνεις και τα δύο με χαρακτηριστική ευκολία, γιατί αυτή είναι η φάση σου.

Ο αγαπημένος ράπερ και πρωτοκλάστης της δυτικής ακτής Snoop Dogg λοιπόν, που του έχουμε δείξει την αγάπη μας ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν (όπως για το ότι χάρισε αβέρτα γαλοπούλες ή μας προσέφερε το καλύτερο δελτίο νοηματικής που έχουμε δει ποτέ), απέκτησε χτες το ολόδικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame:

Με γεια να πούμε στον άνθρωπο, να τον ενημερώσουμε ότι δεν καπνίζεται, κι έπειτα επιτρέψτε μας να εστιάσουμε στα πραγματικά σημαντικά νέα αυτής της σεμνής τελετής. Όπως είθισται, ο βραβευθείς αστερούχος συνήθως ευχαριστεί τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του, που τον στήριξαν στις δύσκολες ώρες, που πίστεψαν σ’ αυτόν όταν όλα έμοιαζαν κατάμαυρα. Όλοι έχουν τουλάχιστον έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή τους, αλλά ο Snoop Dogg έχει τον καλύτερο απ’ όλους: την πάρτη του.

Ναι, ευχαρίστησε μεγαλοπρεπώς τον εαυτό του και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

Best of internet