Quantcast

Το Game of Thrones τελειώνει αλλά θα μπορείτε να πάτε διακοπάρες στο Westeros, οπότε είναι σχεδόν το ίδιο

VALAR ΑΡΜΕΓΕΙΣ

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2018

Ω ναι, η αλήθεια είναι πως μας έχουν σπαμάρει αρκετά με τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones. Αλλά, από την άλλη, λογικό δεν είναι; Ανάθεμα κι αν υπήρξε κάποια άλλη τηλεοπτική σειρά μέσα στην τελευταία δεκαετία που να έκανε τόσο μεγάλο ντόρο και να πάθιασε τόσο πολύ το φιλοθεάμον κοινό όσο η μεταφορά των βιβλίων του George R.R. Martin στην οθόνη από το ΗΒΟ.

Έτσι, είδαμε κάμποσους από τους ηθοποιούς να αποχαιρετάνε τα γυρίσματα στα social media, είδαμε τις πρώτες εικόνες από το μεγάλο φινάλε, είδαμε να ετοιμάζεται μεγαλειώδες spin-off για το μακρινό παρελθόν του Westeros, είδαμε και τη σειρά να βραβεύεται ξανά στα βραβεία Emmy. Ε, τώρα ήρθε η ώρα για άλλο σπουδαίο βήμα για την τέχνη και την τηλεόραση, με την παραγωγή της σειράς να ετοιμάζεται να μετατρέψει τις τοποθεσίες του Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία σε τουριστικό προορισμό.

Αυτό ανακοίνωσε την Δευτέρα το ΗΒΟ, διαλέγοντας τον σαφέστατο τίτλο “Game of Thrones” Legacy Experiences, προσθέτοντας ότι κάθε τοποθεσία θα περιλαμβάνει και εκθέσεις props, κουστουμιών, όπλων και τα σχετικά – συμπληρώνοντας φυσικά ότι σκοπός είναι η ανάδειξη της ιρλανδικής ομορφιάς και του ρόλου της στην επιτυχία της σειράς. Ανάμεσα στις τοποθεσίες που ετοιμάζονται να γίνουν ατραξιόν βρίσκονται το Winterfell, το Castle Black και το King’s Landing.

Και βέβαια, ο υπεύθυνος τουρισμού της Βόρειας Ιρλανδίας, John McGrillen, πρόσθεσε πως το πρότζεκτ θα αναβαθμίσει το μέρος στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Όχι, λογικά δεν θα είναι καθόλου ακριβά, οπότε με το καλό, να μαζευτούμε να πάτε. Οι τοποθεσίες πάντως είναι εκπληκτικές, κακά τα ψέματα.

Best of internet