Quantcast

Σατανικό: Τον ίδιο ακριβώς Τσαρλς Μάνσον θα έχει η νέα ταινία Ταραντίνο και ο δεύτερος κύκλος Mindhunter

O Αυστραλός ηθοποιός Damon Herriman θα εμφανίζεται παντού ως Manson από ‘δω και πέρα

THE NERDSTREAM

31 Αυγούστου 2018

Όπως είναι γνωστό, εδώ και κάμποσο καιρό, η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα έχει μέσα τους πάντες: τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Μπραντ Πιτ, τη Μάργκο Ρόμπι, τον Μπερτ Ρέινολντς, τον Αλ Πατσίνο, τον Τιμ Ροθ, τον Κερτ Ράσελ, τη μάνα σας, όλους. Το μόνο που έλειπε, μέχρι χτες, ήταν ο ηθοποιός που θα αναλάμβανε τον δύσκολο ρόλο του Τσαρλς Μάνσον στην ταινία. Τελικά, η λύση βρέθηκε, και τον γλυκύτατο αυτό άνθρωπο θα υποδυθεί ο Αυστραλός Damon Herriman.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες εδώ θα τέλειωνε η μετάδοση αυτής της είδησης, φίλοι και φίλες. Σπίτια σας τώρα. Αλλά φευ, αλίμονο, τα νέα που αφορούν τις ταινίες του Ταραντίνο είναι πάντα πιο πικάντικα από αυτό. Να, για παράδειγμα, χτες το Collider δημοσιοποίησε με αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που θα υποδυθεί τον Μάνσον στο Once Upon a Time in Hollywood θα κάνει το ίδιο και στην δεύτερη σεζόν του Mindhunter.

Ω ναι, η σειρά του David Fincher για λογαριασμό του Netflix ειδικεύεται, όσο να πεις, στους εχμ ενδιαφέροντες εγκληματίες, οπότε ήταν κάτι παραπάνω από λόγικό να σκάσει μύτη κι ο Τσαρλς Μάνσον κάποια στιγμή. Το ότι θα έχουμε βέβαια τον ίδιο ηθοποιός να τον υποδύεται στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη μέσα στην ίδια χρονιά, ε, είναι κάπως σατανικό.

Ακόμα πιο σατανικό όμως, αγαπητοί αναγνώστες, θα ήταν να διαδραματίζονται στο ίδιο σύμπαν η σειρά του Fincher και η ταινία του Tarantino – αφού έτσι κι αλλιώς τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους αυτές τις μέρες στους σινεμάδες και τις τηλεοράσεις.

Best of internet