Quantcast

Το ΗΒΟ κόβει το soft-core ερωτικό του πρόγραμμα, το PornHub προσφέρεται ανιδιοτελώς να βοηθήσει

Μια κοινωνική υπηρεσία που κάποιος πρέπει να παρέχει

THE NERDSTREAM

30 Αυγούστου 2018

Αααχ, πάντα τα συνδρομητικά κανάλια ήταν μεγάλη πηγή ψυχαγωγίας για ερωτικό περιεχόμενο. Αν ήσασταν από τους τυχερούς που το σπίτι τους είχε Filmnet στα 90s, τότε προφανώς θα θυμάστε για τι πράγμα μιλάμε. Ναι, η soft-core τηλεοπτική πορνογραφία ήταν ένα από τα βασικά αποκούμπια της νεολαίας στην εποχή πριν το μαζικό ίντερνετ.

Κάπως έτσι λειτουργούσε ακόμα και σήμερα το πρόγραμμα του HBO. Το τηλεοπτικό δίκτυο είχε ερωτικές εκπομπές σαν το Real Sex και το Taxicab Confessions, αλλά και ουκ ολίγα ντοκιμαντέρ εξερεύνησης της σεξουαλικότητας. Δυστυχώς, το ΗΒΟ αποφάσισε να διακόψει εντελώς το adult πρόγραμμά του, ίσως γιατί ούτως ή άλλως αυτήν την ανάγκη την καλύπτει με σειρές σαν το Game of Thrones ή το Westworld.

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιοι θεσμοί που είναι αφοσιωμένοι στο να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο κόντρα στις αντιξοότητες, με μοναδικό γνώμονα την εκπαίδευση και ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας. Ναι, για το PornHub μιλάμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο κολοσσός του πορνο-streaming προσφέρθηκε δημόσια να αναλάβει την παραγωγή των ερωτικών εκπομπών που κόβονται από το ΗΒΟ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του PornHub, Corey Price, δήλωσε στο Deadline ότι είναι κρίμα που το ΗΒΟ σταματάει το ερωτικό του πρόγραμμα, αφού εκπομπές σαν αυτές ήταν νοσταλγικά ίχνη μιας άλλης εποχής. Παράλληλα, σημείωσε ότι η παραγωγή εκπομπών με sex-positive περιεχόμενο έχει τεράστια αξία, οπότε προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν το κομμένο πρόγραμμα του ΗΒΟ στην video-on-demand πλατφόρμα τους, Pornhub Premium. Δενκακό.

Best of internet