Quantcast

Η streaming πλατφόρμα της DC ετοιμάζεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα με την σειρά Titans

To DC Universe ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Σεπτεμβρίου

THE NERDSTREAM

30 Αυγούστου 2018

ΟΚ, το παραδεχόμαστε ότι μερικές φορές μοιάζει σαν να σνομπάρουμε την DC για χάρη της Marvel. Μπορεί αυτός ο τρόπος σκέψης να είναι αρκετά παιδικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα κινηματογραφικά σύμπαντα των δύο εταιριών απέχουν τα μάλα μεταξύ τους. Όσο έχει πετύχει η Marvel να δημιουργήσει ένα κτηνώδες ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό οικοδόμημα μαζί με την Disney, άλλο τόσο έχει η αποτύχει η DC στο δικό της κινηματογραφικό franchise με την Warner.

Δεν είναι ότι χαιρόμαστε. Αγαπάμε τα κόμιξ της DC κι έχουμε αγαπήσει τις Batman ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν και του Τιμ Μπάρτον. Θέλουμε καλύτερες ταινίες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι υπεύθυνοι για το DC Extended Universe έχουν αντίθετη άποψη για το τι είναι και πώς πρέπει να μοιάζει μια τέτοια ταινία. Τουλάχιστον, όμως, στο πεδίο των τηλεοπτικών σειρών τα πράγματα πάνε καλύτερα, με τις σειρές του Arrowverse στο The CW να έχουν πάει, ως επί το πλείστον, αρκετά καλά.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα που η DC θα έχει κι αυτή την δική της streaming υπηρεσία, και το όνομα αυτής DC Universe. Η πλατφόρμα ήταν ανακοινωμένη από τον Απρίλιο του 2017, και χτες ανακοινώθηκε κι επίσημα η παγκόσμια πρεμιέρα της σε ένα livestream show με τον Kevin Smith. Το DC Universe θα ανοίξει τις πύλες του στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη σειρά που θα κάνει το ντεμπούτο της στη νέα υπηρεσία θα είναι το Titans, το οποίο αναμένεται στις 12 Οκτωβρίου, ενώ από το 2019 θα το πρόγραμμα θα συνεχίσει με τις live-action σειρές Swamp Thing, Doom Patrol και Stargirl, αλλά και με τα animation Harley Quinn και Young Justive: Outsiders.

Best of internet