Quantcast
POLITIX

Hθικά ανώτερα δακρυγόνα έριξαν τα αριστερά ΜΑΤ στους συνταξιούχους που πήγαιναν στο Μαξίμου (PHOTOS)

Με σύννεφα αριστερής ανάπτυξης υποδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τους παππούδες


felix · 3 Οκτωβρίου 2016

Syntaxiouxoi31016sk4

Mετά τους διαδηλωτές που ψεκάστηκαν επειδή προσπάθησαν  να τα πουν από κοντά με τον Τσίπρα χτες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, σήμερα ήταν η σειρά των συνταξιούχων να φάνε λίγο δακρυγόνο. Όταν η πορεία των συνταξιούχων προσπάθησε να περάσει τις κλούβες της αστυνομίας και να φτάσει σοτ Μέγαρο Μαξίμου στην οδό Ηρώδου Αττικού, διώχτηκε με δακρυγόνα από τα αριστερά ΜΑΤ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συνταξιούχων, που ξεκίνησαν την πορεία τους από την Πλατεία Κοτζιά:

«Οι ασφαλιστικές εισφορές δεκαετιών-τα δικά μας λεφτά- κινδυνεύουν να χαθούν. Η εξαθλίωση των συνταξιούχων βαθαίνει. Κανένας δεν δικαιολογείται να μένει απαθής ή να παραπονιέται από το καναπέ του, γι’ αυτή την κατάσταση».

Φυσικά η σοφή Κυβέρνηση της Αριστεράς δε μάσησε από αυτές τις μαλακίες και ξαπόστειλε τα γερόντια που θέλανε να χαλάσουν τη ζαχαρένια του Πρωθυπουργού.

Syntaxiouxoi31016sk1

Φυσικά, η σοφή Κυβέρνηση αφού έστειλε τους παππούδες για σπίρτα για να μη γκρινιάζετε κι εσείς οι μαλάκες, έκανε γρήγορα γρήγορα την αυτοκριτική τη. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του Νίκου Τόσκα έβγαλε ανακοίνωση όπου προφανώς το έχει μετανιώσει και δε θα το ξανακάνει, δηλώνοντας και ότι θα απαγορεύσει τα δακρυγόνα:

“Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού. Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων”.

Για να ολοκληρωθεί η συγκινητική κατάληξη, πληροφορηθήκαμε πως ο Τσίπρας τα πήρε στο κρανίο με αυτό που έγινε και πήρε τηλέφωνο τον Τόσκα να του πει να μην το ξανακάνει. Σε τι όμορφο κόσμο ζούμε.

Οι συνταξιούχοι παρά τη χρήση χημικών δεν αποχώρησαν από το σημείο και παρέμειναν με σκοπό να συναντηθούν τελικά με τον Τσίπρα.

Syntaxiouxoi31016sk5

 

 

 

 

Best of internet