Quantcast
POLITIX

Αναρωτιόμαστε τι σκατά πήγε στραβά με το νέο σποτάκι του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (VIDEO)

Πως γίνεται να φτιάχνεις σποτάκι για την αιμοδοσία και να καταλήγει κλαρινογαμπρικός όλεθρος


Τσαγκ · 6 Ιουνίου 2016

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, γύρισε ένα βιντεάκι με σκοπό να προβάλλει την εθελοντική αιμοδοσία. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό; Είναι δυνατόν να στραβώσει κάπου; Για να δούμε λοιπόν λέμε κι εμείς.

Το σποτάκι λοιπόν μας παρουσιάζει τρεις αρχετυπικές μορφές ανδρικού ήρωα, πασπαλισμένους αισθητικά με μικρές δόσεις soft porn. Ο τύπος που σώζει το γατάκι από την φωτιά, ο σέξι ναυαγοσώστης που σώζει την κολυμβήτρια, έτοιμος να της δώσει το φιλι της ζωής με γυναίκεια “κερκίδα” να τον κοιτάζει με δέος από τις ξαπλώστρες στην παραλία, ο ώριμος γιατρός που σώζει τον υπέργηρο ασθενή, συνοδευόμενος απο δυο καλλίγραμμες νοσοκόμες λες και φεύγει από τη ρουλέτα στο καζίνο και όλα αυτά με έναν γεματoύλη ταλαίπωρο τυπά που κοιτάζει τις διασώσεις από μακριά ανήμπορο να βοηθήσει.

PEsJROr

Κάπου εκεί βλέπουμε ότι, μπορεί ο γεματούλης , να μην περιβάλλεται απο καλλίγραμμες νεαρές, να μην σώζει γατάκια, κοπέλες, ή υπέργηρους, αλλά δίνει αίμα, κάτι που είναι εξίσου ηρωικό, γιατί η αιμοδοσία σώζει ζωές  όπως μας λέει ο επικός αφηγητής της διαφήμισης.

PEsJROr

Δεν καταλαβαίνουμε πια τίποτε.

Best of internet