Quantcast
POLITIX

Ελληνική μαλακία χωρίς σύνορα: Οι ομογενείς μας στην Αστόρια ψηφίζουν Ντόναλντ Τραμπ

Εξοργίζονται με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα και βλέπουν τη θέση της γυναίκας στην κουζίνα


Bobol Gordello · 2 Μαΐου 2016

Η Αστόρια στη Νέα Υόρκη είναι το μέρος όπου μπορεί να βρει κανείς τους περισσότερους Έλληνες ομογενείς, κυρίως ανθρώπους που χουν γεννηθεί Ελλάδα και όχι ανθρώπους που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ από Έλληνες γονείς. Οι περισσότεροι, βέβαια, πλέον έχουν φύγει για άλλα προάστια, αλλά στην Αστόρια ακόμα θα συνατήσεις πολλούς ομογενείς εστιάτορες και μαγαζάτορες, ως επί το πλείστον.

astoria1-thumb-large

Γνωστή αγαπημένη εφημερίδα βρέθηκε στην Αστόρια και συζήτησε με τους ομογενείς ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, κεντράροντας στο ερώτημα της προτίμησης ψήφου. Κλασικό δοκιμασμένο αμερικάνικο σκατό ή νεοναζί αμερικάνικο σκατό με φράντζα Χίλαρι ή Τραμπ. Οι ομογενείς μας απαντούν με τρόπο που δε μας εκπλήσσει, σαν Έλληνες που είναι.

Παναγιώτης, εστιάτορας:

Λοιπόν, εγώ είμαι με τον Τραμπ! Γιατί είναι εκατομμυριούχος, δηλαδή αποδεδειγμένα επιτυχημένος και δεν έχει καμιά σχέση με τους πολιτικούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα και δεν πολυαγαπούν τη σκληρή δουλειά. Είναι εκτός συστήματος και θα φέρει την κάθαρση.

Τοποθέτηση βγαλμένη από την πιο βαθιά τσιπουροκατάνυξη 60άρηδων σε γωνιακό ουζερί της γειτονιάς.

Νίκος, παλαιός πάτσος και ναυτικός:

Εγώ έχω δικαίωμα ψήφου εδώ, το διεκδίκησα, αλλά δεν ξέρω αν θα πάω στις κάλπες όταν έρθει η ώρα. Πάντως, βλέπω να βγαίνει ο Ντόναλντ Τραμπ, γιατί οι Αμερικανοί θέλουν να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό κατεστημένο.

Μεστός και μετρημένος.

Χρήστος, Σαλονικιός κάτι:

Ο Τραμπ είναι μάγκας και το πιστεύω ακόμα και εγώ που κάποτε ήμουν εγγεγραμμένος στα μέλη των Δημοκρατικών, όμως έχω αλλάξει από το παρελθόν. Θα τον ψηφίσω γιατί δεν θέλει την Αμερική να είναι ξέφραγο αμπέλι και βάζει τη φύλαξη των συνόρων ως προτεραιότητα. Όταν διαβάζουμε ότι στην Ελλάδα οι μετανάστες της Ειδομένης έχουν κλείσει τη σιδηροδρομική γραμμή με το έτσι θέλω και δεν αφήνουν τα τρένα να περάσουν, μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εδώ στην Αμερική οι Έλληνες εργάστηκαν σκληρά, σεβάστηκαν απολύτως τους νόμους και κέρδισαν μια θέση στην κοινωνία. Τραμπ και πάλι Τραμπ.

Μίξη φασίστα ταξιτζή με φασίστα.

cnxkd4dweaqsf_z-640x489

Κυρία Ευλαλία:

Εγώ θα ψηφίσω τον Τραμπ διότι οι γυναίκες πρέπει να ασχολούνται με την οικογένειά τους και όχι με την πολιτική.

Μετά τη δήλωση πάτησε ένα χαστούκι στον εαυτό της φωνάζοντας “αε μωρή που ξέρεις κι από πολιτική”.

Ειρήνη, ιδιοκτήτρια κάβας:

Ακούστε! Είμαι μέλος των Δημοκρατικών και θα ήθελα πράγματι να δω μια γυναίκα πρόεδρο, όπως οι μαύροι ήθελαν να δουν έναν μαύρο πρόεδρο. Όμως, είναι τέτοιος ο πόλεμος που δέχεται ο Τραμπ από το ίδιο του το κόμμα, που έχω αποφασίσει ότι θα αλλαξοπιστήσω και θα τον ψηφίσω.

Σίγουρο ταμείο η Χίλαρι με τέτοια μέλη.

Στην αναζήτηση βρέθηκαν άλλοι 2 Τραμπικοί, ενώ, παραδόξως, βρέθηκαν και δυο φαν των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας που θα ψηφίσουν Χίλαρι.

Δεν είναι να απορείς μετά που οι ομογενείς μας στο Αμέρικα κάνει τέτοια:

20080406-greek-independence-day-parade-46-hellenic-societies-of-brooklyn-and-staten-island

Ούτε που στην αναζήτηση εικόνων Ελλήνων στην Αστόρια βγαίνει ψηλά αυτό:

Καταγραφή

Πάντα τέτοια

Best of internet