Quantcast
POLITIX

AΦΙΕΡΩΜΑ: 10 στελεχάρες του παλιού ΛΑ.Ο.Σ. που θέλουμε να δούμε στο νέο κόμμα του Καρατζαφέρη

Τρέλανέ μας πρόεδρε, να πέσουν τα τσιμέντα.


Elder · 22 Μαρτίου 2016

 

 

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης παρέα με τον Τάκη το Μπαλτάκο ετοιμάζει all star συμμαχία λαϊκοδεξιών απόκληρων για να κατέβει να σαρώσει, εξετάσαμε όλες τις πιθανές συμμαχίες, αλλά τώρα πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Κάτσαμε και ψάξαμε πού βρίσκονται σήμερα όλες αυτές οι ξεχασμένες στελεχάρες (βουλευτές και μη) του ΛΑ.Ο.Σ. που γέμισαν τα βράδια μας με ζεστασιά την περίοδο ως το 2012, και που θέλουμε να τους ξαναδούμε να πρωταγωνιστούν στο νέο αυτό κάλεσμα συσπείρωσης της Λαϊκής Δεξιάς. Ή και όχι.

 

 

Ο Κωστής ο Αϊβαλιώτης

ELDER_AIVALIOTIS

 

Τον Θυμόμαστε γιατί: Για χίλιους λόγους. Για τα πιο γούτσου μαγουλάκια της πολιτικής, γιατί έδωσε νέο νόημα στη λέξη «γιωτόμπαλο» και γιατί μόνο η φράση «ΑΓΑΠΗ ΡΕ» μπορεί να περιγράψει τη σχέση του με τον Καρατζαφέρη.

 

Τι κάνει σήμερα: Παραμένει μάχιμη στελεχάρα του ΛΑΟΣ. Αν και παραλίγο να πάει να τα κάνει όλα ώπα στις εκλογές του ΝΔ αλλά τελικά τα κατάφεραν και μόνοι τους.

 

 

Ο Κυριάκος ο Βελόπουλος

ELDER_VELOPOULOS

 

Τον Θυμόμαστε γιατί: Για το ρεκόρ κωλοτούμπας στις εκλογές του 2012 όπου ακολούθησε τη μεγάλη έξοδο προς τη ΝΔ για να ξαναφύγει κι από κει αμέσως μετά.

 

Τι κάνει σήμερα: Έχει εκπομπή στο kontra όπου κάνει γεωπολιτικοστρατηγικοθρησκευτικοοικονομικές αναλύσεις, ετοιμάζει το ολόδικό του φιλορωσικό κόμμα και μάλλον χλωμό να γίνει το πολυπόθητο reunion γιατί είναι απασχολημένος να πουλάει holy_ravasakia πιασμένα σε σπιράλ απ’το φωτοτυπάδικο της γειτονιάς.

 

 

 

Η Μελίνα η Τσιλιμίγκρα

ELDER_MELINATSILIMIGKRA

Την Θυμόμαστε γιατί: Αρχικά ως το κορίτσι-θαύμα του ΛΑΟΣ, τη «Μελίνα της Νομικής» που δεν μπορούσε να πάει να δώσει μαθήματα (κλαψ!) λόγω της κατάληψης, μετά την «Μελίνα της ΝΕΟΣ» που είδε την πολιτική καριέρα της να σταματάει όταν κάποια κακοπροαίρετα τρολς -που είναι κακοπροαίρετα και καταδικάζουμε απ’όπου κι αν προέρχονται #not-, έβγαλαν φήμες για την εμπλοκή της σε ροζ σκάνδαλο, με συνέπεια να πάρει πόδι (κλαψ!).

 

Τι κάνει σήμερα: Δεν το βλέπω το reunion να’ρχεται. Αφού δε φτούρησε ούτε στη ΝΔ (κλαψ!), σήμερα αναλώνεται σε εθνοκίτς καμπάνιες για τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Αν είστε πραγματικά τολμηροί, δείτε όλο το παρακάτω βίντεο.

 

 

 

Ο Γιώργος ο Ανατολάκης

anat

Τον Θυμόμαστε γιατί: Για το αέρινο και φινετσάτο (#not) στυλ του ως ποδοσφαιριστή, αλλά εν προκειμένω για τις ΠΥΡΙΝΕΣ παρεμβάσεις του στη Βουλή.

 

Τι κάνει σήμερα: Αφού ακολούθησε τον Πλεύρη στη ΝΔ και διορίστηκε μετακλητός στο Υπουργείο Παιδείας και πρόεδρος του ΟΑΚΑ, σήμερα τίποτε ιδιαίτερο. Πρόεδρε χώσου ξανά.

 

 

Ο Βαΐτσης ο Αποστολάτος

vaitsis

 

Τον Θυμόμαστε γιατί: Γιατί ήταν ο εκατομμυριούχος σεξολόγος της καρδιάς μας, αλλά κυρίως επειδή όταν ακούμε το όνομά του, μας έρχεται στο νου αυτό:

 

Τι κάνει σήμερα: Εμφανίζεται πού και πού σε lifestyle εκπομπές και αναλύει το «μέγεθος» των Ελλήνων. Μια χαρά.

 

 

 

Ο Γιάννης ο Παναγιωτακόπουλος

ELDER_3

 

Τον Θυμόμαστε γιατί: Γιατί ήταν ο επικεφαλής της νεολαίας του ΛΑΟΣ που στην κρίσιμη στιγμή που άρχιζαν να λακίζουν οι προδότες ήταν εκεί να επιβάλει την τάξη:

 

Τι κάνει σήμερα: Αποχώρησε και ο ίδιος τελικά και αντί να φάει μπουνιές και κλωτσιές απ’τον εαυτό του, εμφανίζεται περιστασιακά σε διάφορες underground εθνικιστικές δράσεις και παίζει μπουζούκι σε ρεμπετάδικο. Χλωμό το κόβω για επανένωση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

ELDER_4

 

 

 

Ο Γιάννης ο Παπαμιχαήλ

papamixail-karatzaferis

Τον Θυμόμαστε γιατί: Εεεε… για τους γονείς του;

 

Τι κάνει σήμερα: Εεεε… κανείς δε νοιάζεται;

 

 

 

Ο Τόνι ο Μαρτίνι και ο Νίκος ο Παπαϊωάννου

tonimartini

Τους Θυμόμαστε γιατί: Γιατί ο πρόεδρας είχε φέρει κλαρινογαμπρούς στο κόμμα πολύ before it was cool.

 

Τι κάνουν σήμερα: Δύσκολα τα πράματα, ο ένας ασχολείται ξανά με τις επιχειρήσεις του και ο άλλος έγινε λαϊκός αοιδός. Δεν πειράζει, πάντα μπροστά απ’την εποχή του ο Καρατζαφέρης.

 

 

 

Ο Αστέριος ο Ροντούλης

rontoylhs-asterios-thumb-large

 

Τον Θυμόμαστε γιατί: Για τη φάτσα του Γκραούτσο Μαρξ και για την αστική του ευγένεια όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο.

 

Τι κάνει σήμερα: Αφού ακολούθησε τη μεγάλη έξοδο προς τη ΝΔ το 2012 (όπου και πήγε άκλαφτος), επέστρεψε το 2015 και είναι πάλι εδώ δια να συνθλίψη τους κομμουνιστάς.

 

 

 

Ο Δημοσθένης ο Τάκος ο Γάκος

dimosthenis gakos takos EUXES

Τον Θυμόμαστε γιατί: Γιατί απλά δεν γίνεται να τον ξεχάσεις ποτέ.

 

Τι κάνει σήμερα: Στις τελευταίες ευρωεκλογές κατέβηκε με την All-Star συμμαχία των Πολύδωρα-Νικολόπουλου-Ψωμιάδη με το υπέρτατο όνομα «Ένωση Για Την Πατρίδα Και Το Λαο» (E ΓΤΠ ΚΤΛ)  και αυτό το logo-κομψοτέχνημα, οπότε λογικά είναι ήδη ψημένος. Ερχόμαστε.

evroekloges14

 

 

 

Και μην ξεχνάτε:

 

Best of internet