Quantcast
POLITIX

Εντωμεταξύ ψύχραιμοι Έλληνες απειλούν άσχετο επειδή νόμισαν ότι είναι Αλγερινός που τους έβρισε

Ένας Έλληνας πολίτης κατέληξε να θεωρείται σαμποτέρ από την Αλγερία επειδή έκανε το λάθος να είναι λίγο πιο μελαχρινός


Τις ένδοξες στιγμές του Αφροδεξιού διαδηλωτή του Συντάγματος φαίνεται πως ζήλεψαν αυτές τις μέρες κάποιοι ελληνόψυχοι. Αναφερόμαστε φυσικά σε ένα ήδη κλασικό περιστατικό που συνέβη πέρσι τον Ιανουάριο, στο οποίο το χρώμα του δέρματος ενός (υπερήφανου Μακεδονομάχου) διαδηλωτή έκανε κάποιους άλλους Μακεδονομάχους να πιστέψουν ότι είναι πρόκειται για μετανάστη σαμποτέρ, μισθοφόρο της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ανθέλληνα προβοκάτορα ή όλα αυτά μαζί.

Η άποψη αυτή υποστηρίχτηκε τόσο από αγωνιστές της βάσης:

Όσο και από γνωστότερους εθνικόφρονες:

Ο Αφρικανός προβοκάτορας τελικά ήταν ο Δημήτρης Ανθρακέας από τη Νάουσα, ο οποίος κατακεραύνωσε με post του τους θεωρητικούς της αφροεισβολής:

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες, με το θύμα της σύγχυσης αυτή τη φορά να είναι κάποιος που όχι μόνο κρίθηκε ανεπαρκώς ελληνόψυχος, αλλά και αναγνωρίστηκε με επιτυχία ως Αλγερινός εισβολέας. Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε απολύτως τίποτε, είναι αναφορά σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες με προέλευση τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, στο οποίο ένας υποτιθέμενος Αλγερινός μιλάει με φόντο τους μετανάστες και πρόσφυγες για «γκαμημένους Έλληνες» που δεν ανοίγουν τα σύνορα.

Οκ, τώρα μπορείτε να ξεχάσετε τον Αλγερινό ή εξωγήινο ή ό,τι είναι αυτός ο άνθρωπος. Αυτός που δέχτηκε επίθεση είναι ένας τελείως άσχετος Έλληνας πολίτης, ονόματι Αντώνης Δελατόλλας. Τα προβλήματα του κ. Δελατόλλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να καταγγείλει το ιδιαίτερα ψύχραιμο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις μέρες ένοπλοι κάτοικοι κάνουν ελέγχους, συλλαμβάνουν πρωτοβουλιακά μετανάστες (όπως αναφέρουν και Εβρίτες δημοσιογράφοι) και χτυπούν δημοσιογράφους (έλληνες και ξένους) και μέλη ΜΚΟ σε νησιά του Αιγαίου και στον Έβρο.

Ακόμη κι ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ στη Λέσβο, ο Παύλος Βογιατζής, είπε ότι το πάρτι ίσως έχει παραγίνει hot:

«Πρέπει να βάλετε τέλος στα τάγματα εφόδου στην Λέσβο. Πρέπει να υπάρχει η παρουσία του κράτους που να εξασφαλίζει έννομη τάξη. Καλή, πάρα πολύ η φύλαξη των νησιών στην Θάλασσα αλλά δεν τιμά κανένα αυτό που συμβαίνει με τα τάγματα εφόδου.»

Αυτή ήταν η ανάρτηση του κ. Δελατόλλα που έμελλε να του προκαλέσει τόσο μοναδικά προβλήματα:

Αυτός λοιπόν είναι ο περίφημος πολιτισμός του Έλληνα; Αυτή είναι η κουλτούρα του;Μην φοβάστε τίποτα δεν έχουμε τελικά…

Gepostet von Antonis Delatollas am Sonntag, 1. März 2020

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ψύχραιμες κριτικές ξεκίνησαν πολύ γρήγορα, αλλά τουλάχιστον οι πρώτες κριτικές καταλάβαιναν ότι δεν είναι Αλγερινός, Μαροκινός ή Εσκιμώος (αν και τον προέτρεψαν να αλλάξει εθνικότητα):

Τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν όταν πήρε τη σκυτάλη το ελληνόψυχο παρατηρητήριο «Μέγας Αλέξανδρος» (μία φράση που σίγουρα ακούγεται πρώτη φορά στην ιστορία), το οποίο πρώτο έβαλε στο στόχαστρο τον κ. Δελατόλλα:

Ακομα ενας επαγγελματιας αριστερός. Χρηματοδότης:jafra foundation in Greece.

Gepostet von Μέγας Αλέξανδρος Alexander the Great am Montag, 2. März 2020

Από εκεί κι έπειτα και δεδομένου ότι ο κ. Δελατόλλας είναι και αρκετά μελαχρινός, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Μία σειρά άλλων μετριοπαθών πίστεψε ότι αυτός είναι ο διαβόητος Αλγερινός που θέλει να «γκαμήσει» (!), οπότε διάφοροι άνθρωποι άρχισαν να ποστάρουν φωτογραφίες του με ιδιαίτερα κολακευτικές λεζάντες ή/και να του στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Κοινώς, τον είδαν πολύ μελαχρινό και νόμισαν ότι είναι ο Αλγερινός από ένα άσχετο βίντεο, κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο:

Με φωστήρες να κάνουν share τους προηγούμενους φωστήρες:

Σιγά σιγά ήρθαν και τα μηνύματα στο inbox:

Εννοείται πως υπάρχει και εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών:

 

Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Δελατόλλας να λαμβάνει μηνύματα από άγνωστους, οι οποίοι τον προειδοποιούσαν ότι έχει στοχοποιηθεί από άλλους άγνωστους:

Ο όχι ακριβώς Ραφίκ Τζιμπούρ του Έβρου αναγκάστηκε τελικά να καταφύγει σε νομική βοήθεια για να βρει την ηρεμία του από τους ανθρώπους με τα πολλά κεφαλαία:

Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί μια γενική ιντερνετική επίθεση από φασίστες.Καθόλου περίεργο, άλλωστε για αυτό τους…

Gepostet von Antonis Delatollas am Dienstag, 3. März 2020

Όχι τίποτε άλλο στο τέλος θα καταλήξει η Ελλάδα να κηρύττει πόλεμο στην Αλγερία από παρεξήγηση.

Best of internet