Quantcast
ORIGINALS

Η αλήθεια είναι ότι ο Λαζόπουλος δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που επιτέθηκε στην αναπηρία

Λάκη, δεν είσαι μόνος


Elder · 18 Φεβρουαρίου 2016

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μισείς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Κυρίως επειδή είναι ένα απάνθρωπο νεοφιλελεύθερο καθίκι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και αυτό είναι ένα ισχυρότατο επιχείρημα για να τον βρίζεις απ’το πρωί ως το βράδυ. Η αναπηρία του απ’την άλλη, κατηγορηματικά όχι.

 

lazopoulos

Και αν νόμιζες πως ο Λαζόπουλος είναι ο μόνος που θα ήταν τόσο ελεεινός που θα κορόιδευε την αναπηρία του Σόιμπλε, είμαστε εδώ να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη και να σου θυμίσουμε σε ποια χώρα ζούμε.

 

Γιώργος Αυτιάς: «Ο καροτσάκιας»
aytias

«Ο «καροτσάκιας» έτσι τον λέω… δεν συνέβη τίποτα… ήτανε με την φιλενάδα του και τον μαχαίρωσε και τον άφησε στο καρότσι. Αυτή είναι η ιστορία!»

Με το καλημέρα πιάνεις πάτο με τον μετρ του είδους. Τέλη 2011 και ο Γιώργος Αυτιάς αποφασίζει να ξεπεράσει τους πάντες σε επίπεδα αηδιαστικού λόγου. Πέρα από το «καροτσάκιας», ακολουθεί και ένας οχετός λάσπης ότι δήθεν η αναπηρία οφείλεται σε μαχαίρωμα από κάποια παράνομη σχέση.

Στην πραγματικότητα, οφείλεται σε δολοφονική απόπειρα από έναν ψυχοπαθή, δύο δεκαετίες πριν. Χίλια μπράβο, μόλις ξέρασε κι ο εμετός μου.

 

 

 

Σοφία Δήμτσα: «Ο σακάτης»
dimtsa-sofia

«Το συνεχίζει ο εκπρόσωπος του σακάτη. […] ωχ, γύρισαν οι κατάρες του σακάτη, καλά το κόβω.»

 

Η δημοσιογράφος του Mega στις 15/2/2012 «αγανακτεί» (lol) στο twitter ξερνώντας τόνους εμετού, και προκαλώντας την παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα, και την κατακραυγή των social media.

dimtsatweets

Megamu.

 

 

Γιάννης Σταθάς: «Απ’τον κουτσό»
STATHAS

«Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά. Επειδή περίμενα ότι αυτές οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές… θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει».

Ο βουλευτής του (τότε ακόμα αντιμνημονιακού και αντιπολιτευόμενου) ΣΥΡΙΖΑ ξεστομίζει από το βήμα της Βουλής τα παραπάνω στις 10/11/2012 και προκαλεί σάλο, αναγκαζόμενος να τα μαζέψει άρον-άρον λίγο μετά.

Άξιος κι εσύ.

 

 

Αντώνης Ρέμος: «Θα σηκωθεί και θα περπατήσει ο πούστης»
REMOS

«Αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο πούστης. Θαύμα παιδιά σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης!”.

 

Καλοκαίρι 2013 (21 Αυγούστου) και στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου όπου η κρίση δεν έφτασε ποτέ, φιλοξενείται το πιο hot και glamorous event των Βαλκανίων με όλη την γυφτογκλαμουριά μαζεμένη και τον Αντώνη Ρέμο, στο peak της βραδιάς, να οργανώνει κονσέρτο για σαμπανιέρες εκστομίζοντας το παραπάνω πολιτικό μανιφέστο.

Πιο μηδέν κι απ’το μηδέν.

 

 

 

Αμβρόσιος: «Ο Κομπλεξικός λόγω αναπηρίας»
KALAVRYTON

«[…]Τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!»

 

Όχι που θα έλειπε ο Ανώτατος Ιεροκήρυξ του Μίσους απ’τη λίστα. Σε άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο στις 10/3/2015, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων μοιράζει απλόχερα χριστιανική αγάπη λέγοντάς μας πως ο Σόιμπλε είναι κομπλεξικός επειδή είναι ΑΜεΑ.

+ΕΥΛΟΓΗCON+

Best of internet