Quantcast
ORIGINALS

Για κάποιο λόγο μας φώναξαν για μια ώρα στο ραδιόφωνο του ThePressProject, κι εμείς πήγαμε

Μια ώρα πολιτική ανάλυση επιπέδου καφενείου της Αρκαδίας και χαλαρή προπαγάνδα για τον κύριο και Σωτήρα μας τον Τζωρτζ Σόρος


Κώστας Αρβανίτης · 20 Νοεμβρίου 2018

Δεν συμβαίνει συχνά να βρίσκονται άνθρωποι τόσο πρόθυμοι να ακούσουν την αλήθεια για τον Κύριο και Σωτήρα μας, Τζορτζ Σόρος, αλλά καμιά φορά χαμογελάει και σε μας η τύχη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, αυτοί οι καλοί άνθρωποι από το ThePressProject όχι απλά δέχτηκαν να ακούσουν το κήρυγμά μας, αλλά μας έδωσαν και βήμα στο ραδιόφωνό τους για να το ακούσουν κι άλλοι άνθρωποι.

Κάπως έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου μια Luben αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το φιλόξενο ραδιόφωνο του ThePressProject για να παραστεί στην εκπομπή ΜηνΌρε του TPP με τον Ορέστη Βέλμαχο και τον Μηνά Κωνσταντίνου. Στη μιας ώρας συζήτηση που έγινε καταφέραμε εκτός από τον καθημερινό μας αγώνα υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ενάντια στην εθνική ταυτότητα και τη θρησκεία των Ελλήνων να χωρέσουμε μεταξύ άλλων την αγάπη μας για την ΕΛ.ΑΣ., την Ξακουστή Μακεδονία και το πολιτικό Εξκάλιμπερ, τον διαχωρισμό Εκκλησίας Κράτους και μερικά βαθιά απαράδεκτα λογοπαίγνια.

Σε περίπτωση που δε σας έπεισαν όλα αυτά, να τονίσουμε εδώ ότι κάναμε και αυτοσχέδιο αφιέρωμα στην αγαπημένη μας σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης (hint: περιέχει και ΚΚΕ και Σατανά). Όπως και να’χει, για κάποιο λόγο οι καλοί άνθρωποι του TPP όχι απλά δεν πέταξαν το αρχείο της εκπομπής σε ένα σκοτεινό κλειδαμπαρωμένο υπόγειο (με αφίσες του Καμίνη στην πόρτα για έξτρα ασφάλεια), αλλά το ανέβασαν και στο Mixcloud.

Δώστε του μια αυτιά, αν δεν έχετε απολύτως τίποτα καλύτερο να κάνετε:

Το κακό είναι ότι πήραμε αέρα τώρα και σε νέο μέσο, οπότε μπορεί να μας ξαναπετύχετε κάπου να πολεμάμε ενάντια στα εθνικά ιδεώδη και να αναλύουμε τη λογοτεχνία της Χρυσηίδας Δημουλίδου, οπότε φυλαχτείτε.

 

Best of internet