Quantcast
ORIGINALS

Συγκρίναμε τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης με το χωριό σου, και να ποιος κέρδισε

Γιατί και πως εξάγουμε πολιτισμό στους απολίτιστους, από την αρχαιότητα μέχρι το σήμερα


Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Όπως είναι γνωστό απο την αρχαιότητα αγαπητές φίλες και φίλοι τρία είναι τα πράγματα που εξάγει σε τεράστιες ποσότητες στο εξωτερικό η περήφανη χώρα μας: Πολιτισμό, Επιστήμες και Ταπερ Μανάδων στους φοιτητές γιούς τους. Σύμφωνα με αξιόπιστες στατιστικές έρευνες το τελευταίο συμβαίνει όλο τον χρόνο αλλά οι εξαγωγές στα πρώτα δύο εκτινάσσονται σε μια περίοδο του χρόνου, το καλοκαίρι. Όταν δηλαδή ο έλληνας αποφασίσει ότι ήρθε η στιγμή να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια ταξιδεύοντας ο ίδιος στο εξωτερικό για να διδάξει τους κατοίκους των άλλων χωρών και να τους εκπολιτίσει, σαν ένας άλλος Μεγαλέξανδρος στα Γαυγάμηλα.

Γιατί, τι στο κάτω κάτω έχουν να ζηλέψουν διάφορα χωριά του εξωτερικού όπως το Βερολίνο, το Μόναχο, το Λονδίνο ή το Παρίσι απέναντι σε πασίγνωστες μητροπόλεις του πολιτισμού, όπως το Ξυλόκαστρο;

Εμείς σαν υπεύθυνο μέσο πήραμε τα ρίσκα μας και διεξάγαμε την δύσκολη δημοσιογραφική έρευνα να συγκρίνουμε τα πρώτα, με τα δεύτερα. Και να σας πούμε και ποιος κέρδισε.

Σε όλες τις έρευνες μας εξαιρετικά χρήσιμο ήταν και το γεγονός ότι η Lufthansa έχει έκπτωση 20€ σε όλα τα bookings οπότε πετάξαμε χαλαρά σε όλους τους προορισμούς και μάθαμε μπαλίτσα τους απολίτιστους.

Να παίξει το συγκριτικό:

Advertisement

Best of internet