Quantcast
ORIGINALS

Όλοι οι επώνυμοι που που θέλουν να γίνουν Αλαφούζοι στη θέση του Αλαφούζου στον ΠΑΟ

Ποιος θα κάτσει στο θρόνο του Παναθηναϊκού τώρα που ο μεγάλος βεζίρης εγκαταλείπει το καράβι που βουλιάζει


Την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του (μέχρι την επόμενη) βιώνει ο Παναθηναϊκός. Με τα οικονομικά του να βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση κι από χαμηλόμισθο ιδιωτικό υπάλληλο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η απόλυτη καταστροφή βρίσκεται προ των πυλών. Το «τριφύλλι» είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και αγγίζει την διάλυση. Ο Γιάννης Αλαφούζος – αφού πρώτα έβαλε τους οπαδούς να βάφουν κάγκελα – δεν πολυψήνεται να χώσει φράγκα και οι φίλοι της ομάδας τον σιχαίνονται όπως ο Χίτλερ τους Εβραίους.

Την ίδια ώρα οι Βαρδινογιάννηδες έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν όπως για παράδειγμα οι μόνιμα απλήρωτοι εργαζόμενοι του Megaκαι το διαζύγιο του Παύλου με την Τζίνα Αλιμόνου ενώ ο Νικόλας Πατέρας δεν πρόκειται να κάνει την επόμενη κίνηση μέχρι να καπνίσει και το τελευταίο του πούρο στο κότερο. Τέλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχοντας ως στόχο να γίνει ο πιο επιτυχημένος influencerτου ελληνικού Instagram, πρώτα θα εξαφανίσει την Αθηνά Οικονομάκου, μετά τον Τζόρντι Μπερτομέου κι ύστερα θα σκεφτεί το μέλλον του στην ΠΑΕ.

Κακά τα ψέματα. Αυτό το πολυμετοχικό σχήμα των προηγούμενων ετών ήταν γεννημένο για να αποτύχει. Ο Τάκης Κάλχας Τσουκαλάς σε συνεργασία με τον Sοkratius Kokkaliusτο είχε προβλέψει κι εμείς γελάγαμε. Ωστόσο όπως στο Κουτί της Πανδώρας, έτσι και στον «Τάφο του Ινδού» έχει μείνει για πάντα φυλαγμένη η ελπίδα. Και το Luben θα την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο αποκαλύπτοντας τα πολυμετοχικά ή μη σχήματα που θα σώσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας από την παρακμή.

Πάρε καφέ, άραξε και διάβασε πολύ προσεκτικά αυτά που θα σου πούμε. Γιατί είμαστε εδώ για να δώσουμε την λύση και να αποκαλύψουμε όλο το ρεπορτάζ. Το Game of Thrones της Λεωφόρου ξεκινάει και ο «πράσινος θρόνος» δεν θα μείνει για αρκετό καιρό ορφανός. Μάθε τους υποψήφιους:

Ανδρέας Μικρούτσικος

Δεν θα μπορούσε να λείπει. Κοντός, αδίστακτος, με το σαλάκι να τρεμοπαίζει στην άκρη του στόματος είναι εδώ για να πάρει κεφάλια. Ο Κώστας Σημίτης της ελληνικής τηλεόρασης δεν αστειεύεται. Αναλαμβάνει την ΠΑΕ και την μετατρέπει σ’ ένα τεράστιο reality. Κάτι ανάλογο με Big Brother και οικογένεια Kardashian, ο αγαπητός Ανδρέας θα παρουσιάσει κάτι μοναδικό για τα ελληνικά -μπορεί και παγκόσμια- δεδομένα. Κρυφές κάμερες στο προπονητικό κέντρο και τα αποδυτήρια, ίντριγκα για την αρχική 11άδα, τσακωμοί για τα πριμ, δολοπλοκίες και προτεινόμενοι για αποχώρηση κάθε μεταγραφική περίοδο. Special guest: Γιάννης Γκούμας.

Αλέξης Κούγιας

Ίσως το πιο εφιαλτικό σενάριο για την επόμενη μέρα στην πράσινη ΠΑΕ. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν έχει κρύψει την συμπάθειά του για το «τριφύλλι» αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Γιάννενα, Βέροια, Λαμία, ΑΕΚ, Παναχαϊκή και Λάρισα είναι ορισμένοι από τους σταθμούς που έχει περάσει ως πρόεδρος, καταφέρνοντας με έναν μαγικό τρόπο να τον βρίζουν σε όλη την επαρχία (η «Ένωση» είναι ένα κεφάλαιο μόνη της το οποίο θα ασχοληθούμε στο άμεσο μέλλον). Τηλεδίκες, ξύλο με διαιτητές, παράγοντες, παίκτες, αντιπάλους και καθημερινή εμφάνιση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κατηγορώντας μέχρι και τις συζύγους των παικτών για την άσχημη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Πρώτη επιλογή προπονητή Νίκος Αλέφαντος με τον οποίο πιάνονται στα χέρια στο πρώτο δίωρο της συνεργασίας.Masterpiece!

Γιάννης Ζουγανέλης – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

-«Ήταν πέναλτι κύριε Πάνο;»

-«Ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου».

Από την επιτυχία «Ας περιμένουν οι γυναίκες» στο «Ας περιμένουν οι πελάτες». Συναυλίες, έσοδα, αυτοσαρκασμός από τον Γιάννη Ζουγανέλη για τα χάλια της ομάδας και μια κατάθλιψη στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ζωγραφίζεται στη μονίμως θλιμμένη μούρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στο πολυμετοχικό σχήμα θα συμβάλλει ο Αιμίλιος Χειλάκης,όπου θα φωνάζει συνθήματα με την sexy μπάσα φωνή του που γαργαλάει ωοθήκες ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αναλάβει μάνες, κόρες, φίλες και γυναικεία τμήματα των αντιπάλων. Βοηθητικό ρόλο η Βάσια Τριφύλλη και ο Απόστολος Γκλέτσος γιατί ως γνωστόν «δεν χαλάνε οι φιλίες για τις ομάδες ρε μαλάκα. Οι φιλίες είναι φιλίες».

Βλάσης Τσάκας

Από κάπου ακούγεται ο ήχος ενός ταξί. Ησυχία. Ένας τύπος με σαγιονάρα, φραπέ στο χέρι και μπλουζάκι lacosteμε λεκέ από γίγαντες στο πέτο εμφανίζεται έξω από τα γραφεία. Ο Βλάσης επέστρεψε. Και ήρθε για να μείνει. Αυτή τη φορά χωρίς τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, σκαρφίζεται μια μακρινή συγγένεια με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι καταθέτοντας φάκελο με την επίσημη πρόταση για την ανάληψη της ΠΑΕ. Αυτός δεν εμπεριέχει τίποτα περισσότερο από καταλόγους delivery με τα καλύτερα μπιφτεδάκια, πατσατζίδικα και βρώμικα της πόλης. Το «φλερτ» καταλήγει σε «γάμο». Μία νέα μέρα ξημερώνει με τον Βλάση Τσάκα στο τιμόνι ή καλύτερα στην κουζίνα της ομάδας.

Best of internet