Quantcast
ORIGINALS

Είναι ο Λευκός Οίκος το νέο Caramela; Οι Έλληνες καλλιτέχνες που έχει στην λίστα ο Trump

Όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz θα περάσει από την παραλιακή της Washington


Περίεργες οι εποχές που ζούμε. Η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι» παγκοσμίως και όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το ποιος θα κόψει το λάθος καλώδιο και θα τινάξει την ωρολογιακή βόμβα του πλανήτη. Κι αν μου έβαζες το μαχαίρι στον λαιμό, θα σου έλεγα με σιγουριά ότι αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τονDonaldTrump. Ναι αυτό το γλυκό αγόρι με το χρυσό μαλλί, που σαν άλλος Μίδας ό,τι πιάνει γίνεται σκατά.

Στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα, η Ελλάδα έχει σημαντικό ρόλο καθώς βρίσκεται στο κέντρο των γεωστρατικών συγκρούσεων. Ίσως κι όχι αλλά πάντα μας άρεσε να πιστεύουμε ότι πρωταγωνιστούμε και πως τελικά δεν είμαστε απλά τα πιόνια της υπόθεσης.Όπως και να ‘χει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη τις πρώτες κινήσεις του και το Luben έχει όλο το ρεπορτάζ.

Μετά την κίνηση να καλέσει τον Βαλάντη στο χριστουγεννιάτικο partyπου πραγματοποίησε στον Λευκό Οίκο, ήρθε η σειρά του Θάνου Πετρέλη να περάσει το κατώφλι. «Δεν πεθαίνω έτσι απλά, θα παλέψω» το μήνυμα που στέλνει σε Κίνα και Βόρεα Κορέα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την επιβολή δασμών σε προϊόντα της πρώτης.

Αλλά ίσως τελικά όλα αυτά να είναι σενάρια για συνωμοσιολόγους και η πραγματικότητα να είναι ακόμη πιο απλή. Ίσως η συμπάθεια τουΠλανητάρχη προς την ελληνική (υπο)κουλτούρα να βρίσκεται στο γεγονός πως ο Donald έχει ελληνικές ρίζες. Πολύ πιθανό να κατάγεται από ένα χωριό της Καρδίτσας και νομίζουμε πως αυτή είναι η πιο κοντινή ερμηνεία. Και εξηγούμαστε. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τάσεις μεγαλομανίας, αλαζονείας, εσωστρέφειας, εύθραστης αυτοεκτίμησης και φαινομενικής αυτοπεποίθησης. Κυκλοφορεί με το βαμμένο μαλλί, την γυναίκα με αναλογίες μοντέλου που δεν αγαπάει αλλά την θεωρεί κτήμα του και έχει μια συνεχόμενη τάση αυτοπροβολής του πλούτου. Όπως ακριβώς κάθε βλάχος που «έπιασε την καλή» και σκάει με την Μερσέντα στο χωριό και τα χρυσά δαχτυλίδια, θυμίζοντας Βαλάντη (τίποτα δεν είναι τυχαίο).

Η κουλτούρα, λοιπόν, του DonaldTrumpείναι ταμάμ με το όνειρο του μικροαστού Έλληνα και δεν μας σοκάρει καθόλου που ετοιμάζεται να μετατρέψει σιγά σιγά τον Λευκό Οίκο σ’ ένα νέο Caramela. Κι αν ακόμη δεν μας πιστεύεις, το Lubenέψαξε, έμαθε και σου αποκαλύπτει τις επόμενες επιλογές-προσκλήσεις του ηγέτη των ΗΠΑ.

Τάσος Μπουγάς

“Καμ αν λέντις εν τζέντλεμεν! Μπέλι ντας! Καμ αν εβρυμπάντι στην πίστα”. Δεν θα μπορούσε να λείπει. Έστω και τιμητικά. Ένα μεγάλο όνειρο του Trumpείναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει σάρκα και όστα. Ο πρώην Πλανητάρχης θα συναντήσει τον νυν και πιστέψτε μας έχουν να πουν πολλά. Για τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που στοχοποίησαν τον Μπιλ Κλίντονκαι έβγαλαν στον «αέρα του Μπίλη τον λεκέ» αλλά και τα θρυλικά πούρα Αβάνας παρά το εμπάργκο. Ο Τάσος Μπουγάς θα επαναλάβει εκ νέου τα πάντα για το βρόμικο Σι-Εν-Ε (εννοούσε το CNN), την Μίσιζ Φυσαρμόνικα (εννοούσε την Μόνικα Λεβίνσκι), θα γελάσουν με τη νέα ήττα της Χίλαρι και φυσικά θα χαρίσει ένα στιχάκι στον νέο του φίλο. «Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Donaldαπό σαξοφωνέ, το γύρισε στο πούρο και στο κλαρινέ»…«Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Οκ; Δατς γκουντ»

Σπύρος Σπυράκος – Γιώργος Δασκουλίδης

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Κάτι αντίστοιχο με τον τραγουδιστή των Ζιγκ Ζαγκ και των Παιδιών από την Πάτρα που μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει την αλήθεια. Το σπουδαιότερο ντουέτο της νυχτερινής underground λαϊκής Αθήνας, ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Ουάσινγκτον καθώς ο Donaldδεν πρόκειται να αφήσει ένα τέτοιο πυρηνικό όπλο να φύγει από τα χέρια του.Απελπισμένες νύχτες, μεθυσμένες βόλτεςστην Εθνική Όδο –έξοδο Βαρυμπόμπης- κι «ένα μπουκάλι Τζόνι που τον Βλαντίμιρ σκοτώνει» στην διαπασών.

Γιώργος Τσαλίκης

Το όνομά του έχει ταυτιστεί με το Caramela. Κι όχι άδικα. Όποιον και να ρωτήσεις, ΔΑΠίτες, απεγνωσμένους κάγκουρες, συναισθηματικά μπερδεμένες 35άρες (εξάλλου αυτό είναι το κοινό του), όλοι μα και όλες θα σου αποκαλύψουν το πόσο δίκιο έχουμε στην πρώτη πρόταση. Δήθεν κεφάτος, για μια εποχή περίγελος του Twitter, ο Γιώργος ίσως να αποτελεί το minime του Πλανητάρχη. Ο «τέλειος άντρας» που «έκανε τη νύχτα μέρα» είναι ο ιδανικός τύπος για να αφήσει το «ραβασάκι» του κάτω από την πόρτα του Λευκού Οίκου και αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επιλογή του χρυσόμαλλου δέρας.Μέχρι να υπάρξουν αντίο στον δρόμο τους.

Λίτσα Γιαγκούση

Η μεγάλη έκπληξη της λίστας. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα καταλήξει σε Σαμπρίνα, ο πρόεδρος κόντρα στα καθεστωτικά ΜΜΕ που προωθούν τις ξανθές, έκανε το «μπαμ» και χαλάλι του. «Όταν βλέπω αεροπλάνο, μου ‘ρχεται να σου την κάνω», «τα χιλιόμετρα» και επιτέλους στροφή στην ποιότητα για τον Πλανητάρχη. Ένα μεγάλο χτύπημα στο «Ξανθό γένος» κι ένας μικρός διχασμός στο Έθνος καθώς το Γωγουλίνι μαζί με την Αννούλα Φλωρινιώτη ετοιμάζουν βαλίτσες για Ρωσία.

Best of internet