Quantcast
ORIGINALS

Θέλεις να ξεχωρίσεις σ’ αυτό που πραγματικά γουστάρεις;

Το CHOCO COOL μπορεί να σε βοηθήσει. Για τσέκαρε τον τρόπο.


LUBEN CREW · 27 Δεκεμβρίου 2017

Έχεις μεγάλο ταλέντο στην στοχαστική ποπ; Ονειρεύεσαι από μικρό παιδί να γίνεις εντερπρενέρ και να αλλάξεις τον κόσμο; Κανένα πρόβλημα, φίλε μου. Όποια κι αν είναι η κλίση σου, αν γουστάρεις πραγματικά αυτό που κάνεις, συνέχισέ το και μην ακούς όσους σου λένε να πιεις το γαλατάκι σου και νάνι. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (δεν τους χάλασε). Ξέρουμε, ξέρουμε. Έχεις τις ιδέες και την όρεξη αλλά σου λείπει ένα boost, κάποιος να πιστέψει σε ‘σένα, ένας πλούσιος μπαμπάς βρε αδερφέ! Χαλάρωσε. Το CHOCO COOL μπορεί να σε βοηθήσει.

Μπες στην ιστοσελίδα www.ksexorise.gr, ανέβασε τη βιντεάρα σου μέχρι 5/01/2018 και πες στον κόσμο για εκείνη τη δραστηριότητα που σε παθιάζει, που σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου, που σε δονεί τέλος πάντων.

Την Τετάρτη 10/01/2018 θα αναδειχθούν 10 τυχεροί, οι οποίοι θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού. Την Παρασκευή 19/01 η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί και οι 3 πρώτοι με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν τα δικά τους δώρα αξίας έως 3,000€! Αν για παράδειγμα, σου λείπει ο εξοπλισμός για μια ταινία μικρού μήκους ή η υποτροφία για ‘κείνο το γαμάτο μεταπτυχιακό, το CHOCO COOL είναι εδώ για ‘σένα. Κι αν δε νικήσεις, δεν πειράζει. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μετά από τόσες πρόβες για το βιντεάκι, να γίνεις youtuber. Σκέψου το.

Best of internet