Quantcast
ORIGINALS

Το 48ωρο της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα όπως το είδε η ψύχραιμη ματιά των ΜΜΕ

Κανονίστε τις δουλειές σας στο λίγο χρόνο που έχετε μέχρι η Αθήνα να γίνει για πάντα Μοσούλη


Κώστας Αρβανίτης · 9 Νοεμβρίου 2017

 

Mακελειό (στο Ίντερνετ πάντα, έτσι) από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η έγκριση από το Συμβούλιο των φυλακών και τον Εισαγγελέα του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια. Η αντιπολίτευση αντέδρασε κάπως σαν να έδωσε ο ίδιος ο Τσίπρας προσωπικά χάρη κι ένα γεμάτο Καλάσνικοφ στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η κυβέρνηση έκανε την πάπια πετώντας το μπαλάκι στον εισαγγελέα, μίλησε κι ο πρέσβης των ΗΠΑ, χορτάσαμε discourse.

Τα γνωστά media από τη μεριά τους ξεπέρασαν τον εαυτό τους ζώντας τον Αρμαγεδδώνα τον ίδιο με το τι μπορεί να γίνει με τη 48ωρη άδεια (με πολύ σκληρούς περιοριστικούς όρους) του Δημήτρη Κουφοντίνα. Εμείς από τη μεριά προσπαθούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για το πως θα εξελιχθεί το επεισοδιακό (not) διήμερο στο μυαλό του ΣΚΑΪ και στην πραγματικότητα. Έχουμε και λέμε:

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τη φυλακή. Πηγαίνει σπίτι του καρφί γιατί εκεί απέξω έχει 1.6 ρεπόρτερ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ανοίγει την πόρτα για να πετάξει τα σκουπίδια, χτυπάει στο κεφάλι ένα δαιμόνιο ρεπόρτερ του E TV.

Μισή ώρα μετά, το μάτι του πιάνει το Μένιο Φουρθιώτη να έχει χώσει το πρόσωπό του στα σκουπίδια.

Πάει στο καφενείο να παίξει σκάκι. Λέει “ΜΑΤ”, σηκώνονται πάνω 8 μπάτσοι με πολιτικά.

Δεν τραβάει αυτό, πίσω στο σπίτι. Στην τηλεόραση, ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται να φορέσει χλαμύδα για να τονώσει το πεσμένο ηθικό των ψηφοφόρων του.

Ακολουθεί η προβλεπέ βόλτα ως το αστυνομικό τμήμα με ζόρικο σλάλομ ανάμεσα σε ασφαλίτες και media. Επιστροφή στο σπίτι και μερικές ώρες από τα πράγματα που κάνουν όλοι οι άνθρωποι σπίτι τους.

Ο χρόνος που κάθεται στο σπίτι του είναι ανάλογος με τον αριθμό των τουιτεράδων που δηλώνουν ανήσυχοι για την ασφάλειά τους.

Επανάληψη της ίδιας ρουτίνας την επόμενη μέρα, ευτυχώς ο αξιωματικός υπηρεσίας στο τμήμα δέχεται να διώξει το Φουρθιώτη από τα σκουπίδια.

Τελικά επιστρέφει στη φυλακή προς προς έκπληξη όλων όσων είχαν καταλάβει ότι έχει αποφυλακιστεί κανονικά.

Στατιστικές μελέτες σημειώνουν ότι ήταν από το πραξικόπημα στην Τουρκία είχαν να πουν τόσοι πολλοί με έλληνες πολίτες τη μαλακία τους για ένα θέμα.

 

 

 

Best of internet