Quantcast
ORIGINALS

5 τρόποι για να “σπάσεις” το ίντερνετ χωρίς να καταξοδευτείς

Μπες στο άρθρο και γίνε άλλη μια viral μορφή του ελληνικού ίντερνετ


Διονύσης Παππάς · 4 Αυγούστου 2017

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Στην χρυσή εποχή του κόπιπαστα που διανύουμε, για να γίνεις γνωστός στα ίντερνετς δεν απαιτεί μεγάλη δημιουργικότητα και προσπάθεια. Βασικά δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Στο Luben, επειδή δεν είμαστε εγωιστές και δεν κρατάμε το virality για πάρτη μας, σας χαρίζουμε 5 τιπς για να το παίξετε μούρη στα social media χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσετε λεφτά και να χάσετε άπειρο χρόνο.

Βίντεο με Φάρσες

Δεν μιλάμε προφανώς για τις αθάνατες τηλεφωνικές φάρσες του Φουσέκη και του Λέντη, αλλά για τις φοβερά πρωτότυπες φάρσες που βλέπουμε στο timeline μας καθημερινά. Αυτές μωρέ που βλέπεις έναν τύπο να βάζει ταλκ σε ένα πιστολάκι και μετά γίνεται το καμός ή να ξυπνάει τον κολλητό του με κόρνα ή να ρίχνει λάδι σε διάδρομο και όλως τυχαίως το θύμα έρχεται τρέχοντας πάντα ή να βάζει οδοντόπαστα σε γεμιστά μπισκότα και πάει λέγοντας. Ένα ξενύχτι στο youtube χρείαξεται και είσαι έτοιμος να μεγαλουργήσεις και να γίνεις ο άρχοντας της φάρσας στο πι και φι.

Αναρτήσεις εικόνων με κλεμμένα tweets

Αυτό που λέει ο τίτλος βασικά. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να ψάχνεις ιδέες από δω και από κει, για να γίνεις viral. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι παρατηρητικός. Τα βήματα είναι τα εξής: Λιώνεις στο twitter, βρίσκεις ένα αστείο tweet και με λίγες γνώσεις paint… βουαλά είσαι πανέτοιμος να πάρεις likes, shares, subscribes και ό,τι άλλο ποθείς.

Βίντεοσκόπηση χαριτωμένων μωρών

Το “τρικ” αυτό απευθύνεται σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό και συνήθως τα σχόλια που ακολουθούν είναι τι τύπου “Εγώ πότε θα γίνω Μάνα”

Δημιουργία Fail Videos

Τι πιο “αστείο” από το να ποστάρεις στη σελίδα σου ή στο κανάλι σου βιντεάκια με άτομα που “τρώνε” συνεχώς τα μούτρα τους; Αν βρεις μάλιστα και άτομο (συνήθως είναι ο ξάδερφος από το χωρίο) που θα πούλαγε και τα δύο του νεφρά για να γίνει διάσημος, τότε ο δρόμος προς τη “δόξα” είναι πιο στρωμένος από ποτέ.

Διαγωνισμούς με memes

Βρισκόμαστε εν έτει 2017 και ξαφνικά όλοι ανακαλύψαμε τα μιμίδια. Τι πιο οικονομικά ασφαλές και απλό από το να δημιουργήσεις ένα διαγωνισμό με memes για τους fans σου. Πάρτε για παράδειγμα τη μπύρα ΒΙΟΣ5 που όταν διαπιστώσανε εκεί ότι η θεά Δήμητρα στην ετικέτα τους είναι το ιδανικό meme, έκαναν meme διαγωνισμό με έπαθλο μπύρες, πολλές μπύρες για την ακρίβεια.

Πέρα από την πλάκα πάντως, η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Η θεάρα Δήμητρα είναι γεννημένη για να γίνει meme.

Και μιας και είμαστε μπυρόβιοι και μιμαδόροι στο luben, εγκρίνουμε με τα μπούνια ετούτο το διαγωνισμό. Μπες κι εσύ στο www.vios5.gr/meme , φτιάξε το meme σου με τη θεά Δήμητρα, μοιράσου το στα σοσιαλ σου και μπορεί να κερδίσεις τις μπύρες του καλοκαιριού! Καλό Καλοκαίρι!

Best of internet