Quantcast
ORIGINALS

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Σταύρου Θεοδωράκη διδάσκουν το απόλυτο ποιμενικό coolness

Γίδια, γιαγιάδες, τσικουδιές με καντινιέριδες, ζαρζαβατικά και φυσικά η Κρήτη αποτελούν το φόντο στις φωτογραφίες του προέδρου του Ποταμιού


Γιώργος Τσαγκόζης · 1 Αυγούστου 2017

O Σταύρος Θεοδωράκης από την περίοδο ακόμα που δεν είχε γίνει πρόεδρος κόμματος, μας είχε συνηθίσει από τις εκπομπές του, σε ανάλαφρες swag εμφανίσεις, τις οποίες συνέχισε και όταν έγινε ο κομματάρχης του Ποταμιού, όπως αυτή την πιο γραφική από το ηλιοβασίλεμμα της Καλντέρας προεκλογική του φωτογραφία με το τρίκυκλο ποδήλατο:

Ο Σταύρος  αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει μαζί του στις παραδοσιακές και συνάμα cool διακοπές του μέσω των φωτογραφιών που συχνά πυκνά ανεβάζει στην σελίδα του στο Faecebook. Ο Πρόεδρος του Ποταμιού, παρέα με τον φωτογράφο του, κάνει διακοπές στην Κρήτη και στην Αλόνησσο και μας διδάσκει ταπεινότητα coolness και πως δουλεύει στον φακό το ελληνικό “traditional swag”.

Γίδια, γιαγιάδες, τσικουδιές με καντινιέριδες, ζαρζαβατικά και φυσικά η Κρήτη, αποτελούν το φόντο του λαϊκού παιδιού και συγχρόνως μοντέρνου πολίτικου. Τσεκάρετε και ζηλέψτε μαζί μας.

– Καλησπέρα, καλησπέρα, Καντίνα; – Γυναίκα αυτό ειν ζαβλακωμένο, βάλτου νερό στο σφηνάκι

Όταν φοράς σορτσάκι και βγάζεις φώτο με ηλικιωμένους ανθρώπους που κρατάνε μαγκούρα, φαίνεσαι τουλάχιστον 14 χρόνια πιο φρέσκος. Νόμος.

– Γιόκα μου τις έχουμε καταργήσει αυτές τις ζυγαριές, έλα να τα βάλουμε στην ηλεκτρονική – Γιαγιάκα χέστηκα για τις ντομάτες, άραξε να να βγάλουμε την φωτογραφία να τελειώνουμε

Φωτογραφία πιο στημένη και από τα πρωταθλήματα γνωστής ομάδος ποδοσφαίρου του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

ΝΕ ΤΙ?

Δε μπλέκεις

Μάνμου είναι καλός ο φωτισμός;

 

Best of internet