Quantcast
ORIGINALS

Τα 5 πιο απαραίτητα ελληνικά «ντοκιμαντέρ» για τον σατανισμό που μπορείς να δεις online

Η Λατρεία του Εωσφόρου μαζί με εκλεκτή ελληνική δημοσιογραφία είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός


LUBEN CREW · 12 Ιουλίου 2017

Βρισκόμαστε χοντρά-χοντρά στα μέσα της δεκαετίας του ’90 αγαπητοί φίλοι. Αναλογιστείτε τι προκλήσεις και πειρασμούς έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά ένας φιλήσυχος έλληνας χριστιανός: Σατανιστές της Παλλήνης που βιάζουν και σκοτώνουν τις νύχτες στην Πεντέλη – μια σατανιασμένη νεολαία που κυκλοφορεί με μαλλιά, σκουλαρίκια και ραφτά κάθε μέρα στους δρόμους – μάγους, εξορκιστές και κάθε είδους μέντιουμ που κατακλύζουν τις σελίδες των εφημερίδων της εποχής με τις νεοσύστατες -τότε- δραχμοφόνες γραμμές 090 – βυζιά και κώλους στα νεοσύστατα -τότε- ιλουστρασιον περιοδικά του “λαιφστάιλ”. Με λίγα λόγια, Σόδομα και Γόμορρα.

Απέναντι σε αυτή την μεγάλη αποστασία και την επέλαση των δαιμονίων, μια θα μπορούσε να είναι η μοναδική

H έγκυρη δημοσιογράφος Σεμινά Διγενή μπαίνει στα άδυτα του Σατανισμού που είχε πάρει τα φόρτε του την δεκαετία των 90’s. Το αμερόληπτο «ντοκιμαντέρ» γυριστήκε το 1994 ύστερα από απαίτηση του χριστιανικού πληθυσμού και με αφορμή τα εγκλήματα των Κατσούλα και Δημητροκάλη η Σεμίνα κατάφερε να ξεμπροστιάσει τον Εωσφόρο και ορδές χριστιανόπουλων να κατακλύσουν τα κατηχητιτικά.

Σεμίνα Διγενή – “Made In Greece” – Η Λατρεία του Σατανά

Όταν το ντοκιμαντέρ ξεκινά με τη μουσική του Εξορκιστή ξέρετε ότι κάτι θα είναι σπουδαίο έτσι; Θα σας πούμε απλά πως μέσα στο πρώτο λεπτό παίζει ο εξής διάλογος με τον αποκρυφιστή κύριο ΑΡΗ:

– Σατανιστικές τελετές κάνετε;

– Ναι

– Καλείτε τον ίδιο το Σατανά;

– Βεβαίως

 

Βικτωρία Νταγκουνάκη – “Αυτόπτης Μάρτυρας” – Σατανισμός

“Μακάρι να ήταν όλα αυτά μια κακόγουστη φάρσα. Όμως, με το χέρι στην καρδιά σας λέω πως οι οπαδοί της κόλασης δρουν για περισσότερο από μία εικοσαετία στη χώρα μας. Είδα με τα μάτια μου νεαρούς σατανιστές να δαιμονίζονται. Και άλλους εθισμένους στη γεύση του αίματος, να δαγκώνουν τις σάρκες τους για να πιουν το δικό τους.”

Πολύ απλά Αποκάλυψη ΤΩΡΑ από την κυρία Βικτωρία Νταγκουνάκη.

Δημήτρης Μάρκος – “Ρεπορτάζ”

Eίναι 1995 και η φάση του σατανισμού είναι πολύ στα high της. Τι κάνει ένας δημοσιογράφος για να κάνει ένα ΒΙΡΑΛ ρεπορτάζ; Βρίσκει κάποιον για να μιλήσει για τη λατρεία του Σατανά υπό το φως των κεριών και φορώντας χρυσή καδένα, φυσικά.

Σπύρος Καρατζαφέρης – “Αναζητήσεις”

Toν Σπύρο Καρατζαφέρη τον αγαπάμε. Μεταξύ άλλων γιατί λέει συνέχεια τη λέξη Ιντερνέτ. Ναι, σωστά τον είδατε τον τόνο. Ένας αληθινός μερακλής. Στο ρεπορτάζ επίσης περιλαμβάνεται η φράση “οι οπαδοί του Εωσφόρου ζητούν από τον κύριό τους επαγγελματική καταξίωση“.

ΣΕΙΡΗΝΕΣ – Ο Σατανισμός στη Μουσική Ροκ

Όπως σχολίασε ένας άλλος συντάκτης, “αυτό το βίντεο με έκανε μεταλλά”. Νομίζουμε πως καταλαβαίνετε το τι πρόκειται να δείτε.

Best of internet