Quantcast
ORIGINALS

10 πράγματα που κατάλαβα για το Survivor χωρίς να έχω δει ούτε λεπτό

Με βάση επιστημονικές παρατηρήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Γεια σας, είμαι ο Felix. Να συστηθώ: Δεν έχω δει δευτερόλεπτο Σερβάιβορ.

Όχι γιατί την έχω δει Μαέβιους Παχατουρίδης της πραγματικής ζωής αλλά γιατί η τηλεόραση εξάντλησε τη χρησιμότητά της στην πραγματική ζωή από τότε που υπήρξε broadband Ίντερνετ (με ι κεφαλαίο). Αν μπορείς να μπαίνεις reddit ή να βλέπεις gif με ζώα ή να χαζεύεις τα Έπιπλα Ιάκωβος Ζαχαριάδης στο facebook, γιατί να δεις τηλεόραση;

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι ότι τη φάση Survivor την πιάνω μόνο από αυτά που ποστάρουν οι άλλοι στο facebook, μιας και ο κόσμος εκεί έξω φαίνεται να ενδιαφέρεται αρκετά γι’αυτό το πράγμα. Προσπαθώντας λοιπόν να αποκρυπτογραφήσω τη Γραμμική Γ’ που είναι τα σχετικά ποστς, έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα:


Στην αρχή νόμιζα ότι παίζουν το παλιό Survivor σε επανάληψη

Προφανώς και το πίστεψα, αφενός γιατί  η ελληνική τιβί είναι τελείως σάπια, αφετέρου γιατί ο κόσμος βαριέται τόσο πολύ που μπορεί όντως να καθόταν μαζικά να ξαναδεί Survivor από τα παλιά. Μιλάμε για την εποχή που στη θέση του Σάκη Τανιμανίδη ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος έκτοτε τα βρόντηξε και παίζει Άμλετ και τέτοια.


Η ανεργία στην Ελλάδα έχει πάει το πράγμα αλλού

Με το καλημέρα ακούς τις φράσεις πρώην μισθοφόρος, γιόγκα μάστερ,μάνατζερ ράγκμπι -> TI ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Το ότι υπάρχει κάπου ομάδα με πάνω από δύο έλληνες που οι μισθοφόροι είναι περισσότεροι από τους υδραυλικούς είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτο. Μαθαίνω ότι υπήρχε κι ένας άνεργος στο team αλλά έφυγε. Oh well.


Όλος ο κόσμος συζητάει για τη Βαλαβάνη και δεν είναι η Βαλαβάνη

Όταν σκέφτομαι εγώ Βαλαβάνη:

Όταν σκέφτονται οι άλλοι Βαλαβάνη:

Άρχισα να προβληματίζομαι όταν άκουσα ότι η Βαλαβάνη κάνει pole dancing.


Ούτε ο Αγγελόπουλος είναι ο Αγγελόπουλος

Μπείτε λίγο στη θέση μου. Ακούω ότι η Βαλαβάνη έχει ανοίξει μέτωπο κατά του Αγγελόπουλου και προσπαθούσα να καταλάβω με ποιον ακριβώς από τους τέσσερις έχει ανοίξει κόντρες η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

Αν και θα είχε ένα ενδιαφέρον σε όλες τις περιπτώσεις.


Το όνομα Ορέστης – Φαίδων Τσανγκ δεν είναι φανταστικό

Όχι ότι θέλουμε να θίξουμε την προσωπικότητα του παίχτης του δημοφιλούς reality show αλλά το Ορέστης – Φαίδων Τσανγκ είναι όνομα για τον αιώνιο ανταγωνιστή του Μαέβιους Παχατουρίδη ή έστω ένα όνομα που θα περίμενε να δει κανείς στα χαρτιά του Noor1.


Η λέξη μαχητής έχει χάσει τη σημασία της

Συνήθως όταν ακούω τη λέξη μαχητές έχω στο μυαλό μου κάτι τέτοιο:


Ή έστω κάτι τέτοιο:

Tέλος πάντων σίγουρα όχι αυτό:


Bασικά και η λέξη διάσημος έχει χάσει τη σημασία της

Όχι ότι περιμέναμε το Μπραντ Πιτ ή κάτι τέτοιο. Απλά την τελευταία φορά που ακούσαμε το όνομα του Λάμπρου Χούτου το ΠΑΣΟΚ είχε βγει δεύτερο στις τελευταίες εκλογές με 43,79%.


Ή ίσως απλά εγώ να μην έχω καταλάβει τι είναι διασημότητα το 2017

 Έχετε ακούσει αυτό που λένε “φράσεις που δε θα έβγαζαν κανένα νόημα 10 χρόνια πριν”; Εδώ είμαστε στο εικόνες που δε θα έβγαζαν κανένα νόημα 3 μήνες πριν.


30 χρόνια μετά το 1987 το νέο μας εθνικό σπορ θα είναι το ράγκμπι

Δεν το πιστεύετε; Ούτε εμείς θα το πιστεύαμε ποτέ αλλά το παθιασμένο αυτό page υπέρ του καράφλα έχει 60000 λάικς ήδη, ο τυπάς στάνταρ θα ανοίξει καμιά ακαδημία ράγκμπι (βλέπε φράσεις που δε θα έβγαζαν κανένα νόημα 10 χρόνια πριν) και στο κάτω κάτω οι Γκαληδογιαννάκηδες φόραγαν αστεία σορτσάκια και δεν είχαν καν facebook.


Τι σκατά παίζει με τον τρελό Κύπριο

Οκ δεν έχω ιδέα τι παίζει με τον ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ κύπριο, απλά είδα αυτό το βίντεο:

Best of internet