Quantcast

Οι 8 πιο thug life στιγμές του Liam Neeson που χρειάζεσαι επειγόντως στην καθημερινότητά σου

Will You Fight? Or Will You Perish Like A Dog?

THE NERDSTREAM

6 Φεβρουαρίου 2019

Θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς σας, φίλες και φίλοι, ή για κάποιους από σας ο παππούς σας, κι όμως ο Liam Neeson συνεχίζει να κοπανιέται με πιτσιρικάδες ή λύκους on camera προκειμένου να αποδείξει πως αποτελεί έναν ιδιαιτέρως σκληρό καριόλη. Κι αλήθεια είναι πως μας έχει πείσει, κακά τα ψέματα.

Φυσικά, πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό, τον οποίο έχουμε λατρέψει εδώ και πολλές δεκαετίες σε ταινίες σαν το Excalibur, το The Mission, το Schindler’s List, το Darkman, το Michael Collins ή το Batman Begins, ενώ ομολογουμένως ήταν κι ένα από τα ελάχιστα καλά πράγματα στα prequels του Star Wars. Κι ενώ την τελευταία δεκαετία έχει αναδειχτεί σε action star με ιδιαίτερα απολαυστικές ταινίες (και ενίοτε ένοχες απολαύσεις) σαν το franchise του Taken, το The Grey και το The Commuter, τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με το Cold Pursuit (που κυκλοφορεί στις 7 Φεβρουαρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες), δηλαδή την πιο απελευθερωμένη, ειρωνική, βίαιη, απενοχοποιημένη και διασκεδαστική Liam Neeson ταινία δράσης που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια.

Επειδή, όμως, εμείς δεν είμαστε εδώ μόνο για την τέχνη αλλά πρωτίστως για την ζωή, σας παρουσιάζουμε 8 thug life στιγμές του Μεγάλου Ανδρός που θα βελτιώσουν τάχιστα την καθημερινή σας ζωή – 8 φιλήσυχα life hacks, αν θέλετε, τα οποία σας εγγυόμαστε πως δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν ποτέ.

Θα Σε Βρει

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν έψαχνε να βρει, και θα έβρισκε φυσικά, τους απαγωγείς της κόρης του στο πρώτο Taken.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν περιμένεις μάταια το ντελίβερι που παρήγγειλες πριν από 57 λεπτά.

Ένα Πολύ Ιδιαίτερο Σετ Ικανοτήτων

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Στην σταυροφορία του εναντίον των απαγωγέων, οι οποίοι δεν σταματάνε με τίποτα να απαγάγουν ανθρώπους στο Taken.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Κατά βάση, στο να καταφέρεις έστω ένα βράδυ να μην καείς στο Netflix και να κοιμηθείς μια φυσιολογική ώρα σαν άνθρωπος.

Αλύπητο Ξύλο Με Λύκο

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν του την πέσανε μανουριασμένοι λύκοι στο The Grey, κι ήταν τόσο σκληρό καριολίκι που δεν το άντεξε η οθόνη.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν το σκυλί του φίλου σου “θέλει απλά να παίξει μωρέ”.

Αλύπητο Ξύλο Με Καρτούν

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν ο Peter Griffin προσέβαλε βάναυσα την ιστορία του στο Love Actually, ο αχρείος.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν η επιθυμία σου για τσαμπουκάδες παίζει μπάλα και σε τρεις αλλά και σε δύο διαστάσεις.

Πελάτεμα Σε Batman

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν ήθελε να δείξει στον Bruce Wayne ποιος κάνει τα κουμάντα.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν θες να κερδίσεις το 10χρονο ξαδερφάκι σου στο FIFA ’19.

Η Πιο Ευγενής Ηττα

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν πέθανε τον πιο αξιοπρεπή και γενναίο θάνατο έβερ στο Star Wars: The Phantom Menace.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν τελικά χάνεις εξευτελιστικά από το 10χρονο ξαδερφάκι σου στο FIFA ’19.

Χαλαρή Βόλτα Με Ελικόπτερο

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν οι κακοί στο Darkman πίστευαν ότι μπορούν να του ξεφύγουν έτσι εύκολα.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν έχεις αργήσει τραγελαφικά στη δουλειά, αλλά αυτό δεν πρόκειται να σε σταματήσει από το να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο στο γραφείο.

Γκρέμισμα Πύργου Άιφελ

Πού το χρησιμοποίησε εκείνος: Όταν ήθελε να δηλώσει με εύγλωττο και ευφάνταστο τρόπο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά μέχρι να βρει την κόρη του στο Taken.

Πού το έχεις ανάγκη εσύ: Όταν έχεις ξυπνήσει στραβά, πρέπει να πας για δουλειά, έξω βρέχει, και για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο θα την πληρώσουν οι μαλάκες οι Γάλλοι.

Best of internet