Quantcast

Γνωρίστε τον Keys, το δαιμονισμένο γάτο από την California (PHOTO)

Όλες οι πιθανές εξηγήσεις για τη μυστήρια σκοτεινή πόζα του κατά τ’ άλλα συμπαθούς οικόσιτου

Bobol Gordello

31 Ιουλίου 2016

Τα οικόσιτα ζώα συχνά-πυκνά μαθαίνουν από τους εκπαιδευτές ποικίλες κινήσεις και συνήθειες ανάλογα με τις επιθυμίες και τα βίτσια του εκάστοτε “εκπαιδευτή” τους. Σαν τα Pokemon ένα πράμα. Έτσι και ο Keys, μια γάτα στην οποία για κάποιο λόγο έμεινε κουσούρι να παίρνει την παρακάτω πόζα όταν την τραβούν φωτογραφία (και ίσως όχι μόνο):

standing-cat-keys-goal-kitty-7

Ο ιδιοκτήτης της από την California, Peter Mares, βρήκε το γάτο του να υψώνει σε ανάταση τα μπροστινά του πόδια ένα πρωί και τον τράβηξε φωτογραφία, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται πολλές φορές, χωρίς όμως να χει δοθεί κάποια λογική εξήγηση ως τώρα. Ίσως να παιζε παλιά βόλεϊ και να του χει ξεμείνει η κίνηση του μπλοκ στο φιλέ.

standing-cat-keys-goal-kitty-26

Ίσως, πάλι, ο Keys να είχε μπλέξει μικρός σε σπείρα με σπουργίτια και να του μεινε η κίνηση αυτή στα πλαίσια του bullying σε μέλη αντίπαλων gangs.

standing-cat-keys-goal-kitty-6

Μπορεί, πάλι, ο Keys να χει ρίζες από Πορτογαλία και να πιτσίκαρε στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Eder στον τελικό με τη Γαλλία. Ο ιδιοκτήτης του, μάλλον, αυτό πιστεύει και τον αποκαλεί Goalkitty.

standing-cat-keys-goal-kitty-3

Μην ξεχνάμε, βέβαια, και το σενάριο που θέλει το γάτο να είναι σατανιστής, οπότε, μάλλον η κίνηση αποδίδεται σε κάποια μυστικιστική τελετή απόδοσης τιμής στο Θεό του Σκότους.

standing-cat-keys-goal-kitty-4

Ή μπορεί απλά να προσπαθεί να κάνει DAB.

standing-cat-keys-goal-kitty-17

Μην παραλείψουμε και την περίπτωση να του άρεσε το ανέκδοτο του Σερβετά “Είμαι ο λογαριασμός“, όταν έβλεπε μικρός Ράδιο Αρβύλα.

standing-cat-keys-goal-kitty-27

Ή απλά παίζει να του χει μείνει τραύμα από τότε που τα άλλα γατιά τον βάζανε να κάθεται τέρμα στη μπάλα και τα μάζευε σε ρυθμούς χειρότερους από το Franco Costanzo και τον Erwin Lemmens.

standing-cat-keys-goal-kitty-2

Προσθέστε τα δικά σας σενάρια στα comments.

standing-cat-keys-goal-kitty-5

Περισσότερο υλικό εδώ.

Best of internet