Quantcast

Ο ράπερ Bow Wow “έκλεψε” φώτο για να το παίξει στο instagram γκάνγκστα με πολλά λεφτά (PHOTO)

Τόσα λεφτά είχαμε να δούμε από εποχές ΠΑΣΟΚ

President Creed

13 Απριλίου 2016

 

Πόζεροι του instagram υπάρχουν πολλοί. Όπως ο Dan Bilzerian με τα άπειρα μετρητά-οχήματα-γυναίκες, ή ο 50-Cent που έλεγε ότι έχει χρεωκοπήσει ενώ πόσταρε φωτογραφίες με μασουράκια από κατοστάρικα με νοσταλγικό RISE φίλτρο, όμως η χαζοποζεριά του ράπερ BOW WOW είναι ένα έργο τέχνης από μόνη της.

 

Αν δε θυμάστε τον BOW WOW, είναι ένας ράπερ που είχε κάνει μια κάποια επιτυχία στα 2000s, όταν ήταν ακόμη παιδάκι (Lil‘ Bow Wow) “Μπόου γουοου γουοου γιππι γιό γιππι γιέη, γουερ μαη ντογκζ ατ?”

 

O τύπος τέλος πάντων μεγάλωσε, από Lil Bow Wow έγινε σκέτο Bow Wow και κάπως έτσι έφτασε η ώρα που ήθελε να δείξει πλούσιος στους followers του στο instagram, όμως μάλλον δεν είχε εύκαιρα cash τριγύρω. Οπότε όπως είναι λογικό, πήρε απ’ το ίντερνετς τη φωτογραφία με τα λεφτά ενός άλλου τύπου και την πόσταρε ως δικιά του.

 

Η ορίτζιναλ φωτογραφία, όπως είναι αναμενόμενο, ανήκει σε κάποιον άλλο πόζερο, ο οποίος είναι ένας “αυτοδημιούργητος νέος επιχειρηματίας” και ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι έχει πέσει θύμα κλοπής φωτογραφίας με λεφτά, πόσταρε στο ίνσταγκραμ αυτό:

ινστ

 

Άλλος ένας μουσικός, ο @shadmoss, χρησιμοποιεί φωτογραφίες με τα μετρήτά μου. Έλα τώρα Bow Wow, μη την ποστάρεις σε ασπρόμαυρο, τουλάχιστον χρησιμοποίσε την ορίτζιναλ φωτογραφία σε όλη της τη δόξα, ή ακόμα καλύτερα πήγαινε και γράψου στο timothyskykes.com/plans για να σου μάθω πως να βγάλεις δικά σου λεφτά, ώστε να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς τις φωτογραφίες άλλων. Μπορεί να είσαι ο επόμενος εκατομμυριούχος μαθητής μου εάν είσαι αφοσιωμένος!

 

 

 

O ίδιος ο BOW WOW πάντως δηλώνει στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας ότι προσπαθεί να μείνει ταπεινός

bowwow

j75vIc8

 

Best of internet