Quantcast

Αυτή η σεξιστική ανάρτηση ενός δικηγόρου στο Facebook μας θυμίζει τι μαλακίες έχουμε να ακούσουμε τώρα που καλοκαιριάζει

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να συλλάβει την έκταση που έχει πάρει η ανάρτησή του

President Creed

8 Ιουνίου 2017

To καλοκαίρι έφτασε, αγαπητοί φίλοι, έχουμε μπει κανονικά μέσα στον Ιούνη, οπότε όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, έτσι βγαίνουν και οι απανταχού μισογύνηδες να ρίξουν ένα καλοκαιρινό mansplaining στις γυναίκες για το πως επιτρέπεται να είναι το σώμα τους όταν πηγαίνουν για μπάνιο.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση-σεντόνι η οποία εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει viral προέρχεται από έναν δικηγόρο, ο οποίος, προφανώς ευρισκόμενος σε μπιτσόμπαρο στη Χαλκιδική πληγώθηκε από το “τραγικότατο φαινόμενο της παντελώς αγύμναστης – πλαδαρής Ελληνίδας γκόμενας” με τις “ζελεδένιες κοιλιές και τους πεσμένους γλουτούς παντού τριγύρω” και άλλα τέτοια σχετικά, για να καταλήξει στο “λυπηθείτε τουλάχιστον εμάς τους αθώους και καλόπιστους τρίτους παρατηρητές”:

Πρώτο δυνατό τριήμερο για παραθαλάσσια εξόρμηση και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνεται το τραγικότατο φαινόμενο…

Posted by Thanos Karatsiolis on Sonntag, 4. Juni 2017

Στην πορεία το ποστ μάζεψε πάνω από 1.110 reactions και περισσότερα από 550 share από τα οποία όπως φαντάζεστε ελάχιστα είναι αυτά που του λένε μπράβο. Ο ίδιος δεν έχει αναρτήσει ακόμη τίποτα σχετικό στο προφίλ του, ωστόσο οι διαστάσεις που πήρε η υπόθεση ήταν τέτοιες, ώστε κατέληξε να εμφανιστεί τελικά στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη στο ΑΡΤ TV (life goals) για να “απαντήσει” σχετικά με όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για το περιβόητο στάτους του.

Όπως διαβάζουμε εδώ, ο δικηγόρος και συντάκτης του ανωτέρου στάτους δήλωσε ότι το facebook τον έχει προσωρινά μπλοκάρει και δε μπορεί να αναρτήσει κάτι στο προφίλ του, ενώ ανέφερε ότι δε μετανιώνει για όσα έγραψε, αφού όπως είπε:

Υπάρχει μια μεγάλη αντίδραση την οποία θεωρώ υπερβολικά υπερβολική. Έχει γιγαντωθεί πολύ χωρίς λόγο. Εγώ συνηθίζω να γράφω τέτοιου είδους ποστ, χιουμουριστικά, καυστικά, υπερβολικά πολλές φορές για να διασκεδάσω τόσο εγώ όσο και οι φίλοι και γνωστοί μου που με ξέρουνε και συμφωνούν με το πνεύμα μου. (…) Αν διαβάσετε με ενδελέχεια το ποστ και όχι με επιπολαιότητα θα καταλάβετε ότι δεν προσβάλλω κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα ή κάποια ομάδα. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα ποστ γενικόλογο, προσβλητικό προς κάποιο άνθρωπο. Προς θεού δεν είναι τόσο κακό όσο μου αποδίδουνε”.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, ο δικηγόρος ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι τζέντλεμαν καθώς ότι γράφει τα γράφει για τον ίδιο και τους φίλους του, ενώ επισήμανε πως δεν έχει μετανιώσει καθώς όπως είπε δεν είναι συναισθηματικά ανώριμος.

Ο δικηγόρος ανέφερε ακόμα πως όλα όσα έγραφε συνήθως τα έβλεπαν φίλοι του και δε μπορεί να καταλάβει γιατί πήρε τέτοια έκταση η τελευταία του ανάρτηση. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι σκοπεύει να γράψει κάτι σχετικό για το περιστατικό όταν το facebook του επιτρέψει να ξαναγράψει ο,τιδήποτε στο προφίλ του.

 

Best of internet