Quantcast

Χτες παρουσιάστηκαν το νέα Samsung S8 και S8+ και απ’ ό,τι φαίνεται μόνο μακαρόνια δε βράζουν

Oι Κορεάτες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ξεχάσετε ότι το προηγούμενο κινητό τους αναφλεγόταν απροειδοποίητα

President Creed

28 Απριλίου 2017

Ένα χρόνο (και κάτι ψιλά) μετά την απόσυρση του Samsung Note 7, ο Κορεατικός κολοσσός της τεχνολογίας παρουσίασε τη νέα του ναυαρχίδα, το περιβόητο Samsung Galaxy S8 και S8+ και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, μόνο μακαρόνια δε θα βράζουν τα νέα μοντέλα. Πράγμα εξαιρετικά σημαντικό, αφού με τα αυτοαναφλεγόμενα Samsung Note 7, τα μακαρόνια μπορούσαν να βράσουν κανονικότατα. Προφανώς το άγχος της εταιρίας ώστε να εντυπωσιάσει τους πάντες και να τους κάνει να ξεχάσουν τις απανωτές εκρήξεις των Note 7, λειτούργησε μάλλον δημιουργικά, αφού οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από τα νέα μοντέλα της Samsung είναι σε γενικές γραμμές θετικές.

 

Tα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι οι λάτρεις των εκρήξεων θα απογοητευτούν από τα νέα μοντέλα της Samsung. Για όλους τους υπόλοιπους μοιάζει με μια ιδανική επιλογή, για όσους είναι διατεθειμένοι να δώσουν 829 ή 929 ευρώ για ένα smartphone.

Το βασικό ατού του κινητού είναι η τεράστια οθόνη που πρακτικά πιάνει ολόκληρη τη μπροστινή επιφάνεια του κινητού. Η Infinity display, είναι super AMOLED 5.8 (Quad HD+, 2960×1440, 571ppi) και 6.2 ιντσών (Quad HD+, 2960×1440, 529ppi. Το home button και λοιπά πλήκτρα έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη, ενώ το σύστημα αναγνώρισης των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου δίπλα από την κάμερα, ενώ έχει προστεθεί και δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση ίριδας ματιού και αναγνώριση προσώπου, όλες δηλαδή τις τεχνολογίες που θυμίζουν black mirror.

Oι μερακλήδες της Samsung που για κάποιο λόγο θα αποκτήσουν το S8, ή το S8+, προβλέπεται να σπαμάρουν facebook και instagram, όχι απλά με φωτογραφίες από την παραλία, αλλά και με υποβρύχιες φωτογραφίες, αφού και τα δύο κινητά είναι ανθεκτικά στο νερό μέχρι 1,5 μέτρο για 30 λεπτά.

Όσον αφορά στη μπαταρία του νέου Samsung, η επαναστατική καινοτομία της Κορεάτικης εταιρίας έχει ένα πολύ βασικό ατού: η μπαταρία δεν αναφλέγεται, ενώ υποτίθεται ότι υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, αν και οι πρώτοι χρήστες έχουν διαπιστώσει προβλήματα συμβατότητας με ασύρματους φορτιστές.

 

 

Best of internet