Quantcast

Σε ανησυχία οι ιντερνετικοί τζογαδόροι του τόπου, οδεύει προς το τέλος της η Paysafecard;

Νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση των ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα ετοιμάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

THE NEWSROOM

17 Δεκεμβρίου 2016

Νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί μέσα στο επόμενο διάστημα εικάζεται ότι θα βάλει τέλος στην ιντερνετική στοιχηματική πραγματικότητα όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε. Κι όλα αυτά γιατί το επερχόμενο νομοσχέδιο έχει σαν σκοπό να καταργήσει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

untitled2

Η Paysafecard αποτελεί για χρόνια έναν από τον κορυφαίους τρόπους κατάθεσης των Ελλήνων παικτών, με τους Αυγολέμονους του τόπου να επισκέπτονται συχνά τοπικά περίπτερα για να προμηθευτούν την κάρτα τους και να καταθέσουν το όποιο ποσό στην εταιρεία που επιθυμούσαν. Ποια θα είναι η αλλαγή που θα συντελεστεί; Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και στη συνέχεια το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της paysafe, το οποίο θα έχει ακολουθήσει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου.

1g56m0

Δύσκολοι οι καιροί για τους τζογαδόρους με ΣΥΡΙΖΑ. Όσες εναλλακτικές κι αν προσφέρουν οι στοιχηματικές, το τοπίο δε θα ναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά από την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Best of internet